M21W2 napisał(a): PIS-PO-PRL napisał(a): Czasami sobie myślę, że Pan czyta nasze posty, ale... No właśnie... Ale ;)
My o jednym Pan o drugim. A świat w internecie taki idealny. Nawet lekarze tu przyjmują ;)
Panie PPP jak odpisuję to czytam , jak kłamiecie to odpowiadam , miałem różne drobne dolegliwości nie zdarzyło mi się abym nie został przyjęty do lekarza .
Wasz świat to domysły , fakty do was nie docierają w każdym temacie negacja , wolę myślenie pozytywne oparte na faktach .
Lucjanie ... Ty też jesteś zadziora , jak ja i Głupia Parówa i Przemo też . I może nawet Jurek . A Ksawery to już z całą pewnością . Problem polega na tym Lucjanie , że pozytywnego myślenia ... co kot napłakał , a " Oficjalnych Informacji " multum :)
Cieszy fakt , że po eksperymencie medycznym nic Ci nie dolega Lucjanie , ale proszę ... nie kombinuj z drugą dawką ... ja wciąż żyję w dobie plandemii zbrodniczego koronaświrusa i mam jeszcze poczucie humoru :D
Nieszczepiony :)
Cham , prostak , złodziej i kmiot i .... alkoholik :D
Qurwa ... gdzie ta szczepionka ... a w reklamówce ... Kuflowe mocne ... siedem coma dwa procenta Lucjanie . Parówa preferuje kawę z hameryki , a ja tradycyjnie po chłopsku gorzałę i pochodne :D
Ale powiedz " plantatorze " jarałeś kiedyś zioło ? :) Mi chopaki dali , trzy dni rzygałem i dałem sobie spokój na trzydzieści lat ... tylko nikotyna i wóda , oraz pochodne używki
, jak niespełniona miłość do Janusza T. :D
... może jeszcze zadzwoni ... ślozy leję . Mam nadzieję Lucjanie , że w krytycznej chwili podasz mi chustę , abym łzy mógł otrzeć po ... rozstaniu przed ślubem .
Kiedyś pary przed ołtarzem sobie ślubowały ... dzisiaj w Internecie , bo już nawet Urząd Stanu Cywilnego polazł był na manowce .
Qurwa Apokalipsa na całego . Powiedz Lucjanie , że kłamię .