Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rusza pilotażowy program szczepień
13926
qwax_
13 kwietnia 2021r. o 19:46
~~Bordowa Pernecja napisał(a): powyżej do głupca qwaxa

A to dla ciebie, "nałukofcu" ;) Jedyna słuszna telewizja i takie rzeczy!!
https://vod.tvp.pl/video/warto-rozmawiac,12042021,52921563

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
13 kwietnia 2021r. o 19:50
Piotrek u mnie zero ziół , pierwszego papierosa zapaliłem tuż przed osiemnastką , ostatniego w wieku 23 lat .
Alkohol sporadycznie używam nie nadużywając .
Co do szczepienia nie mam najmniejszych oporów co do drugiej dawki , jak udowodnił qwax TVP pokazuje argumenty lekarzy którzy są za i tych którzy są przeciw .
Piotrek nie mogę napisać że kłamiesz , Ty nigdy nie skłamałeś , wiesz że jesteś przed rozprawą w sądzie , ipek czuwa .
Obyś Piotrek miał jak najdłużej poczucie humoru , szkoda że o Twoje bezpieczeństwo musza zadbać ludzie tacy jak Pan Kazimierz , Przemek , Lucjan i miliony rozsądnych Polaków .
Tak na marginesie , jak szczepienia zakończą się sukcesem usłyszę od Ciebie - przepraszam byłem i jestem głupcem .
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 kwietnia 2021r. o 19:57
Horus napisał(a): powiewasz mi ...

taki ktoś jak , ty o zapędach ''esbeckich'' mnie nie rusza...;]

opisuj chamstwo swojego przyjaciela ...wiesz -tego co to pisał o tobie jako ''...e-plantatorze'' ;D

nie pamiętasz jego chamstwa? dziwne...tak niby dokładnie pamiętasz jak skakałeś przez płot Wizowa a tego co było przed dwoma miesiącami nie pamiętasz?/

pierwsza dawka ''szczepionki'' jak widzę dokonała prawdziwego spustorzenia w twojej ''pamięci'' :D
a co będzie po drugiej? :D

to też mi ''powiewa'' :D

Mam nadzieję Parówa , że rajty ci nie zafalują i podasz publicznie rozprawy datę. Jeszcze trochę siły w sobie mam ... i dwa piwa :D

To co ... jutro na rampie u Słonia ? Kiedy zadzwonisz ... kochanku ty mój bezwzględny ? :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Krwistoczerwona Karagana niezalogowany
13 kwietnia 2021r. o 19:57
M21W2 napisał(a): Piotrek u mnie zero ziół , pierwszego papierosa zapaliłem tuż przed osiemnastką , ostatniego w wieku 23 lat .
Co do szczepienia nie mam najmniejszych oporów co do drugiej dawki , jak udowodnił qwax TVP pokazuje argumenty lekarzy którzy są za i tych którzy są przeciw .
Piotrek nie mogę napisać że kłamiesz , Ty nigdy nie skłamałeś , wiesz że jesteś przed rozprawą w sądzie , ipek czuwa .
Obyś Piotrek miał jak najdłużej poczucie humoru , szkoda że o Twoje bezpieczeństwo musza zadbać ludzie tacy jak Pan Kazimierz , Przemek , Lucjan i miliony rozsądnych Polaków .
Tak na marginesie , jak szczepienia zakończą się sukcesem usłyszę od Ciebie - przepraszam byłem i jestem głupcem .
Panie Lucjanie,niech Pan nie zapomina, że sukces szczepienia można wykreować,jeśli tylko to będzie w interesie twórców plandemii.
14240
M21W2
13 kwietnia 2021r. o 20:01

opisuj chamstwo swojego przyjaciela ...wiesz -tego co to pisał o tobie jako ''...e-plantatorze'' ;D

nie pamiętasz jego chamstwa? dziwne...tak niby dokładnie pamiętasz jak skakałeś przez płot Wizowa a tego co było przed dwoma miesiącami nie pamiętasz?/

pierwsza dawka ''szczepionki'' jak widzę dokonała prawdziwego spustorzenia w twojej ''pamięci'' :D

W takim razie zawsze prostaku otrzymasz odpowiedź na jaką zasługuje forumowy pożyteczny idjot,a .
Ja skakałem przez płot Ty przeżułeś swoją czerwoną legitymacje , kogo to teraz interesuje .
Dobrej nocy Januszku - Prowokatorze
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 kwietnia 2021r. o 20:16
M21W2 napisał(a):

W takim razie zawsze prostaku otrzymasz odpowiedź na jaką zasługuje forumowy pożyteczny idjot,a .
Ja skakałem przez płot Ty przeżułeś swoją czerwoną legitymacje , kogo to teraz interesuje .
Dobrej nocy Januszku - Prowokatorze

Mnie Lucjanie . Będzie latał , jak smoczyca u Shreka .

Dobranoc :)

Oby tylko miał jaja :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14240
M21W2
13 kwietnia 2021r. o 20:18
~~Krwistoczerwona Karagana napisał(a):
M21W2 napisał(a): Piotrek u mnie zero ziół , pierwszego papierosa zapaliłem tuż przed osiemnastką , ostatniego w wieku 23 lat .
Panie Lucjanie,niech Pan nie zapomina, że sukces szczepienia można wykreować,jeśli tylko to będzie w interesie twórców plandemii.

Panie Karagana , pandemie były w przeszłości , pandemia jest obecnie i będą w przyszłości ,
Jakbym nie był do tego przekonany nie poddałbym się szczepieniom .
~~Bordowa Pernecja niezalogowany
13 kwietnia 2021r. o 20:19
Horus napisał(a):

napisz na kogo tu gdziekolwiek ''doniosłem''?

zgłoszenie to nie donos ale ty tego ''głombie'' ;D nie ogarniasz...
zaloguj się ponownie...;)

kto ma się zalogować?

słuchaj kmiocie głombie wsadź sobie w dupe te swoje ipnki
po kim masz te "zapędy esbeckie? po mundurku tatusia?
prdlny donosiciel

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza