~~Bordowa Pernecja napisał(a): powyżej do głupca qwaxa
Horus napisał(a): powiewasz mi ...
taki ktoś jak , ty o zapędach ''esbeckich'' mnie nie rusza...;]
opisuj chamstwo swojego przyjaciela ...wiesz -tego co to pisał o tobie jako ''...e-plantatorze'' ;D
nie pamiętasz jego chamstwa? dziwne...tak niby dokładnie pamiętasz jak skakałeś przez płot Wizowa a tego co było przed dwoma miesiącami nie pamiętasz?/
pierwsza dawka ''szczepionki'' jak widzę dokonała prawdziwego spustorzenia w twojej ''pamięci'' :D
a co będzie po drugiej? :D
to też mi ''powiewa'' :D
M21W2 napisał(a): Piotrek u mnie zero ziół , pierwszego papierosa zapaliłem tuż przed osiemnastką , ostatniego w wieku 23 lat .Panie Lucjanie,niech Pan nie zapomina, że sukces szczepienia można wykreować,jeśli tylko to będzie w interesie twórców plandemii.
Alkohol sporadycznie używam nie nadużywając .
Co do szczepienia nie mam najmniejszych oporów co do drugiej dawki , jak udowodnił qwax TVP pokazuje argumenty lekarzy którzy są za i tych którzy są przeciw .
Piotrek nie mogę napisać że kłamiesz , Ty nigdy nie skłamałeś , wiesz że jesteś przed rozprawą w sądzie , ipek czuwa .
Obyś Piotrek miał jak najdłużej poczucie humoru , szkoda że o Twoje bezpieczeństwo musza zadbać ludzie tacy jak Pan Kazimierz , Przemek , Lucjan i miliony rozsądnych Polaków .
Tak na marginesie , jak szczepienia zakończą się sukcesem usłyszę od Ciebie - przepraszam byłem i jestem głupcem .
Horus napisał(a): powiewasz mi ...
opisuj chamstwo swojego przyjaciela ...wiesz -tego co to pisał o tobie jako ''...e-plantatorze'' ;D
nie pamiętasz jego chamstwa? dziwne...tak niby dokładnie pamiętasz jak skakałeś przez płot Wizowa a tego co było przed dwoma miesiącami nie pamiętasz?/
pierwsza dawka ''szczepionki'' jak widzę dokonała prawdziwego spustorzenia w twojej ''pamięci'' :D
M21W2 napisał(a):Horus napisał(a): powiewasz mi ...
W takim razie zawsze prostaku otrzymasz odpowiedź na jaką zasługuje forumowy pożyteczny idjot,a .
Ja skakałem przez płot Ty przeżułeś swoją czerwoną legitymacje , kogo to teraz interesuje .
Dobrej nocy Januszku - Prowokatorze
~~Krwistoczerwona Karagana napisał(a):M21W2 napisał(a): Piotrek u mnie zero ziół , pierwszego papierosa zapaliłem tuż przed osiemnastką , ostatniego w wieku 23 lat .Panie Lucjanie,niech Pan nie zapomina, że sukces szczepienia można wykreować,jeśli tylko to będzie w interesie twórców plandemii.
Alkohol sporadycznie używam nie nadużywając .
Co do szczepienia nie mam najmniejszych oporów co do drugiej dawki , jak udowodnił qwax TVP pokazuje argumenty lekarzy którzy są za i tych którzy są przeciw .
Piotrek nie mogę napisać że kłamiesz , Ty nigdy nie skłamałeś , wiesz że jesteś przed rozprawą w sądzie , ipek czuwa .
Obyś Piotrek miał jak najdłużej poczucie humoru , szkoda że o Twoje bezpieczeństwo musza zadbać ludzie tacy jak Pan Kazimierz , Przemek , Lucjan i miliony rozsądnych Polaków .
Tak na marginesie , jak szczepienia zakończą się sukcesem usłyszę od Ciebie - przepraszam byłem i jestem głupcem .
Horus napisał(a):
napisz na kogo tu gdziekolwiek ''doniosłem''?
zgłoszenie to nie donos ale ty tego ''głombie'' ;D nie ogarniasz...
zaloguj się ponownie...;)