~~Bladofioletowa Daglezja napisał(a): zacofańcze nadal szerzysz herezje jesteś jako zaszczepiony statrystycznie jestem bezpieczniejszy i nie zarażam
mało ogarnięty jesteś nie potrafisz sobie nawet wygoglować jakie są dostępne szczepionki?
przeciwko cholera, gruźlica, polio, wściekliźnie, wirusowemu zapaleniu wątroby, kleszczowemu zapaleniu mózgu, grypie, szczepionki przeciwko wirusom odry, świnki i różyczki, szczepionka przeciw ospie wietrznej, szczepionki przeciwko rotawirusom, żółtej gorączce, dur brzuszny,krztusiec, tężec, brodawczak,szczepionka przeciwko WZW typu B, szczepionka przeciwko WZW typu A, błonica
wydaje ci się że jesteś mądry a głupi jesteś jak but
Ale ja nie byłem szczepiony na zdecydowana większość wymienionych przez ciebie chorób. Czy to znaczy, że umrę?? ;)
M21W2 napisał(a):
Zastanawiam się co jest nie tak z Tobą qwax - zadajesz pytania a na końcu wkejasz link z artykułem w którym wszystko jest wyjaśnione .
Przeczytaj dokładnie , pomyśl nad tym co przeczytasz , domeną foliarzy jest bezmyślność i antyspołeczna postawa .
Zgadza się - wszystko jest tam "wyjaśnione".
Np.
"Nie wiadomo jeszcze, czy szczepionki przeciwko COVID-19 zapewniają całkowitą ochronę przed zakażeniem, czy tylko przed objawowym COVID-19. Oznacza to, że osoby zaszczepione mogą nadal zarazić się i przekazać wirusa, chociaż prawdopodobnie transmisja będzie znacznie niższa (jak w populacji z bezobjawowym zakażeniem SARS-CoV-2).".
Nie wiadomo jeszcze, prawdopodobnie...
Czyli nic nie wiedzą, ale to zaczepieni maja mieć jakieś "zielone paszporty", chociaż też roznoszą tego "śmiertelnego" wirusa ;)