M21W2 napisał(a): qwax_ napisał(a): ~~Beżowobrązowa Bakopa napisał(a): poziom wiedzy?a jaką wiedzę ty masz?
przez takich jak ty zacofańcze wirus nadal będzie miał pożywkę i będą umierać ludzie
powinni was odizolować od społeczeństwa co się pewnie stanie za sprawą paszportu i certyfikatom bo dalej beziecie roznosić zaraze
Wytłumacz proszę, dlaczego osoby zaszczepione w dalszym ciągu muszą chodzić w maseczkach? Przecież sa zaszczepione, więc nie zarażają ;)
Zastanawiałeś się nad tym, czy też myślenie to ostatnio jedynie domena foliarzy? ;)
Bo chciałbyś "izolować" osoby niezaszczepione, a okazuje się, że osoby zaszczepione również przenoszą chorobę i zakażają. To ich też izolujmy :)
https://www.medicover.pl/koronawirus/szczepionka/noszenie-maseczek/
Zastanawiam się co jest nie tak z Tobą qwax - zadajesz pytania a na końcu wkejasz link z artykułem w którym wszystko jest wyjaśnione .
Przeczytaj dokładnie , pomyśl nad tym co przeczytasz , domeną foliarzy jest bezmyślność i antyspołeczna postawa .
Jeden foliarz ma u mnie usprawiedliwienie , jest to Piotr - Panna , po tym co o sobie pisze można śmiało wysunąć wniosek że ma uszkodzoną korę mózgową , dobrze że nie postawiłem obiecanej flaszki , miał bym wyrzuty sumienia .
Foliarz i oszołom z Ksawerego :D
Miło , że się odezwałeś Lucjanie ... martwiłem się :) Wbrew pozorom wcale nie jestem takim alkoholikiem , jak się niektórym wydaje :) .
Kiedy walczyłeś o Solidarność Lucjanie , to było przeznaczeniem ... naszym przeznaczeniem w dobie Apokalipsy jest ... bo gówniarz jestem wobec Ciebie ... następne przeznaczenie ... i tutaj powstaje pytanie ... bóg , czy diabeł kreuje ?
Jest mi na prawdę bardzo miło Lucjanie , że się odezwałeś . Ty fe ... plantatorze :D
Co będzie przeznaczeniem następnych pokoleń Qwaksów ? Maski na ryju już mamy ... może zaś Sybir , albo obozy FEMA ?
Nie wiem Lucjanie , czy mówiłem Ci już coś o " miękkim totalitaryzmie " ? I to nie ja wymyśliłem ten termin , a taki jeden gościu z Interneta .
Tytuje się Kefirek ... dla jaj , jak Panna :)
Na prawdę się martwiłem , i cieszy fakt , że mnie rugasz :D