~~Rudozłota Róża napisał(a): ~~Gołębi Łubinnik napisał(a): Inteligentny, wykształcony, kulturalny człowiek zignorował wulgarną bandę sfrustrowanych oszołomów. Brawo panie Premierze ma pan moje poparcie.
Tak trzymać...........
I poparcie funkcjonariuszy może z Chojnowa , albo Legnicy , Jeleniej , Wrocławia , Zgorzelca :D .
Qurde gdybym ja miał tylu do dyspozycji na terenie całego kraju to też ignorował bym " wulgarną bandę sfrustrowanych oszołomów " z Bolesławca :D
Chłopaki , czytaliście " Folwark zwierzęcy " Orwella ?
Mówi Wam coś czasownik ... zastanawiać się ?
Nie , to poczytajcie :)
Kolega Barczyk , spec od badań naukowych , wybitny ekonomista i administrator , krajowej sławy piewca skuteczności własnych działań , jako jedyny dostąpił audiencji u jego wysokości , jaśnie nam panującego Płemieła . Reszta hałastry medyków , administratorów i ekonomistów , nawet tych z pierwszej linii frontu na Bielskiej ... albo w Ratuszu ... won do budy ... chamy :D
Oczyma duszy i uszami widzę i słyszę wymianę zdań Premiera z lokalnym kacykiem od sprzedaży zdrowia :
P. - No co tam u Was Kolego Barczyk ?
B. - Jest dobrze Panie , jest dobrze . Ludzie dalej wierzą w respiratory .
P. - Ci młodzi też ?
B. - Z tymi jest gorzej Lordzie Vader . Ci utracili wiarę . Ale my ich wyleczymy .
P. - Ale starzy nadal wierzą ... tak ?
B. - W zasadzie tak Panie , oprócz kilku wyjątków Lordzie .
P. - Znasz te wyjątki ?
B. - Nasi ludzie nad tym pracują Panie .
P. - No to niech się sprężają , bo efektów nie widać . Zamknąć kmiotów
B. - Dołożymy wszelkich starań Lordzie
P. - Mam ci wierzyć ?
B. - Panie , komu uwierzysz jeśli nie mi ? Obaj jesteśmy z tej samej bandy
P. - Doceniam żart Kolego , ale NARÓD MUSI BYĆ WYSZCZEPIONY !!! Od młodego do starego , albo odwrotnie. Wykonać qurwa jego mać !!
B . - Jess ser
P. - Nie po to ładuję prywatną kasę w ideologię globalistów żeby taki lokalny kacyk od zdrowia nie doceniał mojego poświęcenia .
Kolego Barczyk , czego Wam jeszcze trzeba ... jakiej szczepionki ? Załatwię .Polacy zapłacą . I do roboty towarzyszu Barczyk .
B . - Yess Sier
Proszę wybaczyć wyobraźnię ... uczyłem się od Siódmaka . Sztandarowy cham i prostak Bolec .info :)