~~Miedzianoczerwony Winnik niezalogowany 15 maja 2021r. o 16:09
Morus, aleś ty bezrozumny. To, że ktoś nie jest zwolennikiem demokracji, nie oznacza , że jest faszystą! Chcesz powiedzieć, że wszystkie królestwa do XIX wieku były faszystowskie? No chłopie, myślenie ci szwankuje, chociaż upału nie ma.
Po drugie - Ja rozumiem bardzo dobrze to, co napisałem. Tak, na świecie mamy obecnie dominujące tendencje socjalistyczne i faszystowskie, bo to praktycznie to samo. Poczytaj to, co zacytowałem wcześniej o Roosvelcie i zobaczysz obraz dzisiejszej Polski. Unia budowane jest na model z Manifestu z Ventotene - państwo (unijne oczywiście) ponad wszystko.
Po trzecie - Nie mieszaj nazizmu z faszyzmem, bo w faszyzmie nie ma elementów rasistowskich i nacjonalistycznych takich, jak w narodowym socjaliźmie.
I na koniec - co do aborcji, to znowu kulą w płot, jak tym u Morusa często. Towarzysz Hitler nie miał żadnych obiekcji w stosunku do aborcji, a nie pasowała mu w Niemczech, bo jako rasa panów mieli się rozmnażać i dominować. W Polsce to dzięki Hitlerowi mieliśmy aborcję na życzenie.
A o Franco to widzę wiesz tyle, co ci lewicowe media do głowy wtłoczyły. Czyli same kłamstwa. Doucz się historii i zobaczysz, coś się wtedy w Hiszpanii działo i jak Franco na blisko siedemdziesiąt lat powstrzymał komunizm. Teraz Hiszpania jest w łapach komunistów i zaczyna się totalny upadek.
Ty chłopie naprawdę czytasz tylko nagłówki wiadomości w necie i niewiele rozumiesz. Nawet tego, co zacytowałem o New Deal i Roosvelcie nie przeczytałeś.
~~Złocistożółty Barwinek niezalogowany 15 maja 2021r. o 16:33
emem napisał(a): Polski Ład = wyższe podatki.
Przedsiebiorcy, osoby samozatrudnione wiedza juz, ze nie wolno glosowac na PiS ani ich przystawki, bo to samo zlo.
~~Miedzianoczerwony Winnik niezalogowany 15 maja 2021r. o 16:42
eMeM - dodaj do tego LSD, Razem i inne sprzymierzone obecnie z PiS organizacje oraz eurosocjalistów z PO. Wszyscy oni tak samo chcą naszych pieniędzy.
Trutnie muszą z czegoś żyć, więc podwyższają podatki. Źle się to skończy.
Zaraz, zaraz - przecież bolec to lewicowe pisemko/portal. To jak, przejrzałeś czy dalej popierasz lewicę?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.