Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

POLSKI ŁAD=DOBRY RZĄD

~~Brązowawożółty Ognik niezalogowany
15 maja 2021r. o 16:55
~~Miedzianoczerwony Winnik napisał(a): Deal PiS z Lewicą się utrwala :
https://nczas.com/2021/05/15/nowy-polski-lad-zachwycil-lewice-nie-musicie-pisac-tych-ustaw-lewica-juz-je-ma/.

Zjednoczona Prawica :) :) :) . To tak, jakby Stalina i Hitlera nazwać największymi demokratami.

Nie wiem kim jesteś , lecz musisz mieć bardzo wielkie parcie na szkło,
Jakim głoombem kapuścianymi musisz być , by przywoływać największych
Oprawców / Morderców .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Złota Miodunka niezalogowany
15 maja 2021r. o 17:19
Emem=Wielep

On wszystko wie lepiej.
Wie że trzeba głosować na Trzaskowskiego.
Wie że nie wolno głosować na PiS
Wie lepiej że trzeba głosować na Budkę
Wie że nie wie jak skończy.......myślę o Budce
Jest wielepem na 100%:)
22258
#Horus nieaktywny
15 maja 2021r. o 17:36
~~Miedzianoczerwony Winnik napisał(a): Morus, aleś ty bezrozumny. To, że ktoś nie jest zwolennikiem demokracji, nie oznacza , że jest faszystą! Chcesz powiedzieć, że wszystkie królestwa do XIX wieku były faszystowskie? No chłopie, myślenie ci szwankuje, chociaż upału nie ma.
Po drugie - Ja rozumiem bardzo dobrze to, co napisałem. Tak, na świecie mamy obecnie dominujące tendencje socjalistyczne i faszystowskie, bo to praktycznie to samo. Poczytaj to, co zacytowałem wcześniej o Roosvelcie i zobaczysz obraz dzisiejszej Polski. Unia budowane jest na model z Manifestu z Ventotene - państwo (unijne oczywiście) ponad wszystko.
Po trzecie - Nie mieszaj nazizmu z faszyzmem, bo w faszyzmie nie ma elementów rasistowskich i nacjonalistycznych takich, jak w narodowym socjaliźmie.
I na koniec - co do aborcji, to znowu kulą w płot, jak tym u Morusa często. Towarzysz Hitler nie miał żadnych obiekcji w stosunku do aborcji, a nie pasowała mu w Niemczech, bo jako rasa panów mieli się rozmnażać i dominować. W Polsce to dzięki Hitlerowi mieliśmy aborcję na życzenie.
A o Franco to widzę wiesz tyle, co ci lewicowe media do głowy wtłoczyły. Czyli same kłamstwa. Doucz się historii i zobaczysz, coś się wtedy w Hiszpanii działo i jak Franco na blisko siedemdziesiąt lat powstrzymał komunizm. Teraz Hiszpania jest w łapach komunistów i zaczyna się totalny upadek.

Ty chłopie naprawdę czytasz tylko nagłówki wiadomości w necie i niewiele rozumiesz. Nawet tego, co zacytowałem o New Deal i Roosvelcie nie przeczytałeś.

nadal starasz się mnie pouczać a może nawet nauczać...
ale nie mam na takie przeychanki czu...w tej chwili bo jutro niehandlowa niedziela ...;)

nie przeszkadza mi to w sumie bo zawsze -nawet od ciebie -można się dowiedzieć jak ludzie dzisiaj patrzą na ruchy czy to faszyzujące czy wręcz o nazistowskim zabarwieniu...
ty mnie tu nie czaruj Roosveltem bo równie dobrze mogę ci odpowiedzieć byś czas poświęcił np. na Churchila czy może nawet Trumana ...
ciekawe że nawiązujesz do Vantotene

i w faszyźmie i naziźmie znalazł bym ci poglądy rasistowskie...
a co do aborcji i Adolfa czyż nie napisałem wcześniej że zdania soą podzielone na ten temat i trzeba sporo czytać by zrozumieć jak było w istocie...

tak ...Franko powstrzymywał komunizm...
do dzisiaj odnajduje się nawet nie cmentarze a doły z jego ofiarami...

jak wrócę wkleję ci być może sprzeczne ze obą linki...;)

to tylko kwestia tego kto te linki publikuje...;)
20886
#Jurko61 nieaktywny
15 maja 2021r. o 20:19
Czy już zadowolenie i uśmiech powróci do oponentów ???

;);)[img=1621102787_zgqg8fh.jpg]
18442
PIS-PO-PRL
15 maja 2021r. o 20:37
Różne rzeczy już zapowiadali... np takie, że nie będą podnosili podatków. Wyszło jak wyszło.
Pożyjemy zobaczymy co z tego wyjdzie. Nie ma się co podniecać

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
15 maja 2021r. o 20:45
ak to niema?

popatrz jak Jurek się podnieca ...:)

ale milczy jak mu piszę że pisdzielce pomimo szumowskich :D ...tzn. szumnych zapowiedzi że nie będzie nowych podatków wymyślili chwilowo 35...

w ciągu ostatniego tygodnia cena za emisję CO2 poszła ponownie wzwyż czyli ?

jakie przewidujesz tego efeky ? ;D
18442
PIS-PO-PRL
15 maja 2021r. o 20:57
Jak to co... Minister Sasin zapowie, że państwo weźmie je na siebie, potem powie, że fifty fifty, a na koniec uzna, że jednak ja zapłace, bo on ma co innego do roboty :D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
15 maja 2021r. o 21:08
a wiesz że dziwnym zbiegiem okoliczności :D podobnej odpowiedzi się spodziewałem?

tylko czy Jurek to zrozumie?
barzo w to wątpię bo nawet kiedy wkleił to poprzednie zdjęcie jakby ''zapomniał'' ze obok ''pinokia'' zamieścił fotkę kolejnego pisdzielskiego oszusta ...

pamiętasz ile to kasiory z ''kilometrówek'' Andruszkiewicz ''przytulił''?
a czy Jurk wie -a może zapomniał ;D - że Andruszkiewicz nie ma a przynajmniej nie miał w tamtej chwili prawa jazdy?

ale oszustwa pisdzielce mają wpisane w ''cv''
to jak jak rysio''pysio'' czarnecki co to śmigał chyba nawet w zimie ''swoim'' cabrio ...i nie przeszkadzało mu to że było wcześniej zezłomowane...

''taki mamy klimat'' :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza