Ja pier ole. Jak to chciał po remoncie domu zabrać spowrotem wysypany gruz. Jak się dowiedział że zaczyna się afera to rozsypał ten gruz do wyrobiska. Ciekawy jestem gdzie wywiezie ten gruz bo słyszałem że skompiec z niego. A poza tym jak by chciał tak zrobić to wywiózł bliżej bo ma pola bliżej domu. Kazik dopilnuj tego. Ja jestem w pobliżu i dopilnuje żeby był porządek.
~~Wadek Stara Oleszna niezalogowany 20 maja 2021r. o 21:36
Temat ciekawy, ale w tym przypadku redaktorzyna jak zwykle cienki, zajmij się lepiej ...., bo na gruzie się nie znasz. Nie bronie gościa od gruzu, bo oczywiście to gmina daje zgodę na składowanie, ale jak wiemy gość złożył go tylko czasowo i to jeszcze na swojej ziemi. To po co karać ma posprzątać swój teren i tyle w temacie. Karać tych co zaśmiecsją las regipsami i oponami, a pan redaktor niech już idzie na zasłużoną emeryturę .
Jak czasowo. I co wiemy. Co wiadomo. Napisane tak aby ukręcić sprawę. To po co porozgarniał przywieziony gruz. Teraz jeszcze łysemu bambusowi doszły koszty bo będzie musiał wygrzebywać do dna. Kaziuczku czekaj na moje doniesienia, wiadomo.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.