~~Leming 2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Leming napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Leming 2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Leming napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Leming 2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Leming napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Leming 2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Leming napisał(a): Bo w sumie ja uważam że ten jakby nie tego to wiecie to byłoby jako tego a tak jakos nie ten i o.
W sumie to się nie znam ale się wypowiem bo ogólnie już tak można świat tak działa i lemingi mogą podyskutować wiec ja uważam ze tak trochę masz racje, trochę się zgadzam z tobą a trochę nie. Ale i tak uważam że ja i tak mam więcej racji.
A niby dlaczego ty?
Bo ty się mylisz!
Niby gdzie
No że jakby nie tego to byłoby jako tego.
No i? Gdzie tu coś nie tak?
No nie widzisz ? Tempy jesteś ?
Chyba ty bo pisać nie umiesz
~~Leming napisał(a):Ktoś napisał: ~~Leming 2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Leming napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Leming 2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Leming napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Leming 2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Leming napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Leming 2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Leming napisał(a): Bo w sumie ja uważam że ten jakby nie tego to wiecie to byłoby jako tego a tak jakos nie ten i o.
W sumie to się nie znam ale się wypowiem bo ogólnie już tak można świat tak działa i lemingi mogą podyskutować wiec ja uważam ze tak trochę masz racje, trochę się zgadzam z tobą a trochę nie. Ale i tak uważam że ja i tak mam więcej racji.
A niby dlaczego ty?
Bo ty się mylisz!
Niby gdzie
No że jakby nie tego to byłoby jako tego.
No i? Gdzie tu coś nie tak?
No nie widzisz ? Tempy jesteś ?
Chyba ty bo pisać nie umiesz
Nie gadam z toba
~~Okazja napisał(a): Słuchajcie a tak przy okazji mam bombki do sprzedania, fajne jeszcze nawet. Nie rozbite. Całe. Z nitkami - nie będzie trzeba już przekładać przez te kołeczka bo wiem że to zawsze najwiecej roboty przy tym. Jakby co to piszcie.
~~Zainteresowana napisał(a):Ktoś napisał: ~~Okazja napisał(a): Słuchajcie a tak przy okazji mam bombki do sprzedania, fajne jeszcze nawet. Nie rozbite. Całe. Z nitkami - nie będzie trzeba już przekładać przez te kołeczka bo wiem że to zawsze najwiecej roboty przy tym. Jakby co to piszcie.
A jakie? Kolorowe?
~~Okazja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zainteresowana napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Okazja napisał(a): Słuchajcie a tak przy okazji mam bombki do sprzedania, fajne jeszcze nawet. Nie rozbite. Całe. Z nitkami - nie będzie trzeba już przekładać przez te kołeczka bo wiem że to zawsze najwiecej roboty przy tym. Jakby co to piszcie.
A jakie? Kolorowe?
Tak różne
To ja chętnie