Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zespół Szkół Elektronicznych prosto do celu, czyli do sukcesu
~~Bolecnauta niezalogowany
25 maja 2021r. o 7:45
Bardzo dobra szkoła
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Maturszysta 2021 niezalogowany
25 maja 2021r. o 12:01
Nie polecam tej szkoły ze względu na niektórych nauczycieli którzy myślą jacy to oni nie są wspaniali jak i ze względu faworyzowania niektórych kierunków, brak wycieczek etc. Jeśli chcecie zmarnować 4 lata to polecam.
~~Poczerwieniała Perowskia niezalogowany
25 maja 2021r. o 12:03
~~Maturszysta 2021 napisał(a): Nie polecam tej szkoły ze względu na niektórych nauczycieli którzy myślą jacy to oni nie są wspaniali jak i ze względu faworyzowania niektórych kierunków, brak wycieczek etc. Jeśli chcecie zmarnować 4 lata to polecam.

Niczego się tam nie nauczycie a po szkole i tak prawdopodobne nikt z was nie pójdzie w danym kierunku, bez wiedzy. Plus do tego zaznaczam że szkoła kładzie wyjątkowy nacisk na język polski, więc jeśli ktoś nie jest Sokratesem bądź innym filozofem to skończy z zagrożeniem bądź ocena dopuszczająca na koniec.
~~Absolwent niezalogowany
26 maja 2021r. o 1:27
Polecam szkołę. Jak ktoś chce się uczyć, to zdobędzie dobry zawód.
~~wanie niezalogowany
26 maja 2021r. o 9:24
~~Absolwent napisał(a): Polecam szkołę. Jak ktoś chce się uczyć, to zdobędzie dobry zawód.

Też uważam że jest to dobra szkoła, zresztą jak ktoś chce coś osiągnąć w życiu to osiągnie...a jak ktoś uczy się ''za karę'' to niestety jest jak jest.
~~Ceglasta Brzoza niezalogowany
26 maja 2021r. o 17:11
Uważam również, że to dobra szkoła. Skończyłem kierunek elektryczny. Mój przyszły szef kazał mi na próbę skroić nową rozdzielnicę. Jak zobaczył jak ja to robię to od razu miałem robotę.
I najlepsze wspomnienie - 3 tygodnie w Hiszpanii za darmochę i jeszcze ojro dali.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza