Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zachęca bolesławian do szczepień, sam właśnie podróżuje po Wyspach Kanaryjskich
~~Lucjan Zotkowski niezalogowany
3 czerwca 2021r. o 15:55
P.S - Sam dołożę jedną teorię spiskową która niczym się nie różni od waszych - szczepionka szkodzi - nawet nazwisko napisałem niepoprawnie .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~pinochet niezalogowany
3 czerwca 2021r. o 16:02
~~Lucjan Zotkowski napisał(a): Nie chce mi się wierzyć że ci co piszą głupoty przeciwko szczepieniom są aż tak zacofani i nie widzą namacalnych dowodów dobrodziejstw z tym związanych .
" Czy szczepionki przeciwko COVID-19 są bezpieczne? Czy warto się nimi szczepić, nawet nie znając ewentualnego ryzyka związanego z tego typu preparatami?
Więcej: https://zdrowie.radiozet.pl/W-zdrowym-ciele/Leki/Szczepionki/Dlaczego-warto-sie-szczepic-przeciwko-COVID-19-Ekspert-wyjasni "
Dr Piotr Rzymski: Tak, bo autoryzowane na terenie Unii Europejskiej szczepionki przeciwko COVID-19 przeszły niezbędne badania, zarówno przedkliniczne, jak i trójfazowe badania kliniczne z udziałem ludzi. Wyniki tych badań zostały opublikowane na łamach czasopism naukowych i można się z nimi zapoznać, nie wychodząc z domu. Pełne opracowanie dokumentacji jest na stronie Europejskiej Agencji Leków (EMA), również w języku polskim.

Pytanie: czy zaszczepić się, czy nie, tak naprawdę przekłada się na inne. Czy chcemy by pandemia trwała, czy chcemy wrócić do normalności? Czy chcemy brać udział w loterii związanej z zachorowaniem? Czy chcemy pogłębienia kryzysu gospodarczego oraz zdrowotnego? Jeśli porównamy wielopłaszczyznowe konsekwencje choroby i potencjalne skutki uboczne zaszczepienia się, które nie różnią się od tych obserwowanych po innych szczepieniach przeciwko chorobom wirusowym, wybór powinien wydawać się prosty. "

Antyszczepionkopwcy z czystym sumieniem nazwę was szkodnikami a nawet użyję mocniejszych słów - nieodpowiedzialni gamonie , potencjalni roznosiciele śmierci .
Od chwili pojawienia się szczepionek te same brednie i teorie spiskowe , piszę jako ten co przyjął dwie dawki dzięki temu czuję wewnętrzną radość że w przyszłości nikt nie będzie cierpiał z mojego powodu .
Jeżeli pojawi się kolejna fala to wy anty będziecie za to odpowiedzialni - wy ślepcy zmanipulowani przez oszołomów podających się za naukowców .
Nie liczę na merytoryczną odpowiedź twardogłowych , nie potrafię milczeć jak czytam posty szkodników . Panie Lucjanie,do dzisiaj traktowalem Pana jako nieszkodliwego,grzecznego dziwaka.Ale skoro Pan napisal,ze ci ktorzy sie nie zaszczepili beda odpowiedzialni za wydumana 4 fale,to z czystym sercem moge napisac,ze jest Pan chory ,a przy tym dodatkowo chamowaty.

~~AUTOMAT BIURO niezalogowany
3 czerwca 2021r. o 16:03
~~Płowobrązowy Żagwin napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): "osoby które się zaszczepiły mają o wiele łatwiej..." Zgadza się -osoby o ograniczonym umyśle,które nie zdają sobie sprawy co teraz się dzieje na świecie,co szykują nam możni naszego globu,mają łatwiej....

Na Twoją głupotę szczepionki jeszcze nie ma!

Pinochet ma rację! Ludzie ogłupieni są totalnie i zaślepieni wycieczkami zagranicznymi, jakby one stanowiły o sensie życia. A za chwilę ani wycieczek nie będzie, ani żadnej wolności przynależnej ludziom. Niedługo będzie powszechne niewolnictwo, o czym można poczytać i posłuchać - Wielki Reset szykowany przez Światowe Forum Ekonomiczne i opętanych żądzą władzy finansowych elit z Gatesem i jemu podobnymi na czele.
Co zastanawia to fakt, że powszechnie dostępne plany nowego niewolnictwa przez 95% ludzi uważane są za wymysły i teorie spiskowe. Czy aż do tego stopnia ludzie ogłupieli? Czemu Marczewscy i im podobni nie trąbią głośno o nadchodzącym dla nas wszystkich niebezpieczeństwie? Zamiast tego w mediach wiele tematów z cyklu "chwila dla de.bil.a".
~~Lucjan Zotkowski niezalogowany
3 czerwca 2021r. o 16:08
Pinochet- Dziękuję za opinię na mój temat - lepsze to niż głupoty i w temacie szczepień .
~~Ceglastoczerwona Czarnuszka niezalogowany
3 czerwca 2021r. o 18:04
Zaszczepieni do Chorwacji, niezaszczepieni na drzewo liście pompować.
~~statua wolnosci niezalogowany
3 czerwca 2021r. o 18:27
widac jaka jest zazdrosc ludzie opamieajcie sie. Pana radosc p.Przemku jest moją radoscią.Super wygląd i swietna relacja.Dziekuje ze potrafi pan sie dzielic szczesciem z innymi. tak trzymac .Szczesliwego pobytu i powrotu.Pozdrawiam
~~maniek niezalogowany
3 czerwca 2021r. o 19:33
Skoro już tak ochoczo co niektórzy wypowiadają się o głupotach w sprawie szczepień to ja mam jedno pytanie. Wszelkie autorytety powiadają że ludzie zaszczepieni nie zachorują albo przebieg choroby będzie u nich łagodny, ale będą nadal nosicielami wirusa i będą zarażać innych. Teraz nagonka na szczepienie dzieci, które wg. tych samych autorytetów nie chorują ale powinny się zaszczepić by NIE ZARAŻAŁY INNYCH I NIE PRZENOSIŁY WIRUSA. Więc jak to jest? Starsi zaszczepieni przenoszą i zarażają a dzieci szczepić po to by nie przenosiły i nie zarażały.???
18442
PIS-PO-PRL
3 czerwca 2021r. o 19:49

~~Lucjan Zotkowski napisał(a): z czystym sumieniem nazwę was szkodnikami a nawet użyję mocniejszych słów - nieodpowiedzialni gamonie , potencjalni roznosiciele śmierci .

Mój BoSZe, ależ wzruszyła mnie Pańska historia.
Idę umyć ręce, bo czuję że mam na niej krew niewinnych dzieci... i starców

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.