Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
28 marca 2023r. o 12:31
A jeśli chodzi o wizyty na Ukrainie,
to jestem europejskim liderem
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
28 marca 2023r. o 12:33
Nigdy złego słowa nie powiedziałem o Kaczyńskim
i o PIS, PIS, PIS....
No dobra jak na Dzień Bez Kłamstwa to wystarczy
~~Opamiętanie niezalogowany
28 marca 2023r. o 12:54
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Nigdy złego słowa nie powiedziałem o Kaczyńskim
i o PIS, PIS, PIS....

Tumanie , jojczysz jak komunista z PZPR. Kto normalny tak kwiczy za partią. Co ty działacz partyjny pisu jesteś czy kapciowym proboszcza. Ani rudy tusek ani stary kaczor nic ci nie dadzą.
~~kulawy maratończyk niezalogowany
28 marca 2023r. o 13:02
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Nigdy złego słowa nie powiedziałem o Kaczyńskim
i o PIS, PIS, PIS....

Ty pisowski cwelu jesteś normalny ,popatrz na PINOKIA kinol tak mu urósł, że ma większy jak bociana dziob .
~~Turkusowa Kalina niezalogowany
28 marca 2023r. o 13:04
~~kulawy maratończyk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): Nigdy złego słowa nie powiedziałem o Kaczyńskim
i o PIS, PIS, PIS....

Ty pisowski cwelu jesteś normalny ,popatrz na PINOKIA kinol tak mu urósł, że ma większy jak bociana dziob .

Chyba tobie wyrósł, zrób foto
~~Srebrzystoszara Pernecja niezalogowany
28 marca 2023r. o 13:55
A tak poważnie PO co ten Tusk tak kłamie w żywe oczy , przecież ludzie to widzą . Co on myśli że wszyscy są POmyleni jak te lemingi .
~~Buraczkowa Brzoza niezalogowany
28 marca 2023r. o 13:58
~~Srebrzystoszara Pernecja napisał(a): A tak poważnie PO co ten Tusk tak kłamie w żywe oczy , przecież ludzie to widzą . Co on myśli że wszyscy są POmyleni jak te lemingi .

W PISie
~~Kutasy pisowce niezalogowany
28 marca 2023r. o 13:59
Trzeba być zdrowo pierd....y żeby pòjść zagłosować na piSS
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.