Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

18442
PIS-PO-PRL
24 maja 2023r. o 21:40
z drugiej armii świata najwyraźniej nie można się tu już nabijać
no i może wkurzyło moderatora to, że napisałem że mnie nie wytnie
ale odważny był... i wyciął :D

ale ale ale
zrobiłem kopie :D :D

"Przyszliśmy po chamsku, przeszliśmy buciorami po całej Ukrainie w poszukiwaniu nazistów. Szukając nazistów, zabijaliśmy wszystkich, których się dało. Kiedy zbliżyliśmy się do Kijowa, mówiąc po rosyjsku - zes....śmy się w gacie i wycofaliśmy się. Dalej do Chersonia, - zes....śmy się i wycofaliśmy się. I tak to nam nie wychodziło - mówił Prigożyn."

Dopisane 24.05.2023r. o godz. 21:40:

" Co do "demilitaryzacji": jeśli na początku operacji specjalnej mieli umowne 500 czołgów, teraz mają pięć tysięcy. Jeśli wtedy mieli 20 tys. żołnierzy, teraz mają 400 tys. Jak żeśmy ją [Ukrainę - red.] zdemilitaryzowali? Teraz okazuje się, że odwrotnie, że zmilitaryzowaliśmy Ukrainę"
" Dziś grupa Wagnera jest najlepszą armią na świecie. Oczywiście muszę powiedzieć z poprawności, że następna jest armia rosyjska, ale myślę, że Ukraińcy są dziś jedną z najsilniejszych armii. Mają wysoki poziom organizacji, wysoki poziom wyszkolenia, wysoki poziom inteligencji, mają różne rodzaje uzbrojenia. Używają dowolnego systemu, radzieckiego, NATO, są równie skuteczni. Robią wszystko, aby osiągnąć najwyższy cel, tak jak my w Wielkiej Wojnie Ojczyźnianej - stwierdził."

ruskim jak zwykle wszystko wyszło... zrobili jak mówili... tylko że odwrotnie :D

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurko61 niezalogowany
24 maja 2023r. o 21:43
PIS-PO-PRL napisał(a): z drugiej armii świata najwyraźniej nie można się tu już nabijać

ale ale ale

"Przyszliśmy po chamsku, przeszliśmy buciorami po całej Ukrainie w poszukiwaniu nazistów. Szukając nazistów, zabijaliśmy wszystkich, których się dało. Kiedy zbliżyliśmy się do Kijowa, mówiąc po rosyjsku - zes....śmy się w gacie i wycofaliśmy się. Dalej do Chersonia, - zes....śmy się i wycofaliśmy się. I tak to nam nie wychodziło - mówił Prigożyn."

Bernard nie jest lotny. Onucę zablokował i tu ma +.
~~Panie Lucjanie niezalogowany
24 maja 2023r. o 21:44
M21W2 napisał(a): Janusz , o kary nałożone na Polskę nie musisz się martwić , Trzaskowski powiedział - pieniądze są mrożone jak my wrócimy do władzy zostaną odmrożone .
Tym razem wierzę Trzaskowskiemu , a Ty ?
Dopisane 24.05.2023r. o godz. 20:22:
Ktoś napisał: ~~Kasztanowy Kosmos napisał(a): Lucjan...ty naprawdę myślisz że ja tylko TVN oglądam? ;D
byli już tu tacy co TWIERDZILI że czytam tylko Wyborczą ...

M21W2 napisał(a): Janusz , o kary nałożone na Polskę nie musisz się martwić , Trzaskowski powiedział - pieniądze są mrożone jak my wrócimy do władzy zostaną odmrożone .
Tym razem wierzę Trzaskowskiemu , a Ty ?

Panie Lucjanie po spełnieniu Unijnych warunków pieniądze przypisane Polsce kiedyś zostaną odblokowane.Czy pan wierzy Trzaskowskiemu czy nie. Pan nie potrafi normalnie oceniać ludzi.
Ale kary w postaci milion euro dziennie nikt Polakom nie wróci. A te kary płacimy przez upór Ziobry i Kaczyńskiego.
Manipuluje pan informacjami wedle uznania.
Prawda jest taka że PiS jest osiem lat przy władzy i to on i tylko on odpowiada za to co się dzieje. Co tu do gadania ma Tusk lub Trzaskowski. A może jeszcze wmiesza pan w to Palikota ?

~~TW bablina niezalogowany
24 maja 2023r. o 21:54
https://wiadomosci.wp.pl/rolna-spolka-widmo-tysiac-ton-jablek-i-blisko-1-5-miliona-zlotych-kosztow-6901470382009216a

kaczynski ty złodzieju !
~~Pomarańczowoczerwony Orzech niezalogowany
24 maja 2023r. o 22:21
haha ,ale muszkieterzy sekowani
~~Relacje niezalogowany
24 maja 2023r. o 23:50
Po tym jak amerykanie zwiewali aż się kurzyło przed facetami w sandałach w Afganistanie , doszło do jeszcze większego upokorzenia .Rosyjska prywatna firma kierowana przez restauratora zdobyła najbardziej ufortyfikowane miasto w Europie bronione przez całe NATO z ukraińską wkładką mięsną .Rosjanie niszczą jak chcą magazyny broni i amunicji NATO na Ukrainie .Cała broń NATO okazuje się złomem w porównaniu do Rosyjskiej. Blamaż jest ogromny , słuchając niezależnych amerykańskich i zachodnich kanałów słyszy się że całe NATO przypomina Biedna , niedołężność starcza ,demencja i schizofrenia .Załamanie gospodarcze USA postępuje w galopującym tempie , bankructwo , kryzys gospodarczy , umierający hegemon na kroplówce .A nasze władzę przypominają nocnik przy łóżku umierającego starca .
~~Falkonetti niezalogowany
25 maja 2023r. o 7:00
PIS-PO-PRL napisał(a): z drugiej armii świata najwyraźniej nie można się tu już nabijać

ale ale ale

można,można ...nie można z ''ukrów'' ...;D
no i oczywiście z ''mordoratora'' bo ten jest niezwykle czuły na swoim punkcie...napisz mu że nie ma w nim krzty obiektywizmu to aż się trzęsie...;D
a jak mu się postawisz to zwyzywa cię od ''ruskich onuc'' by sobie ulżyć...;D

zrobiłeś kopię?...słusznie mój ty ''wrogu'' ;D

~~Rysiek niezalogowany
25 maja 2023r. o 7:32
Kochani a ten na tunel dla Tuska to nie było piniendzy a teraz to są tak? To nie ma czy nie ma?
Czy może były ale nie dla wszystkich? Dla Tuska nie było a jak przyszedł prezes Kaczyński to natychmiast się znalazły i są na wszystko.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza