Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Szarobłękitny Mak niezalogowany
20 października 2024r. o 19:46

''Przepraszam ale co ja mam wspólnego z kłótniami , jeżeli jest ktoś co jak upośledzony , wyszukuje niezwykle sensacji poniżając zarazem ….
więc pozostawiam go w jego świecie urojonym …
tam pewnie jest najbardziej szczęśliwy ….
czy inaczej myślisz Janie ….?

intensywnie
Dlaczego sam tu poniżasz innych ? Masz swoje własne urojenia i to ci nie przeszkadza? A może to ty te dane udostępniłeś? Zaprzeczysz ? A dlaczego twój brat pomimo pytań o to otwarcie nie zaprzecza?

;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Nadżółkły Niecierpek niezalogowany
20 października 2024r. o 19:56
~~Szarobłękitny Mak napisał(a):
''Przepraszam ale co ja mam wspólnego z kłótniami , jeżeli jest ktoś co jak upośledzony , wyszukuje niezwykle sensacji poniżając zarazem ….
więc pozostawiam go w jego świecie urojonym …
tam pewnie jest najbardziej szczęśliwy ….
czy inaczej myślisz Janie ….?

intensywnie
Dlaczego sam tu poniżasz innych ? Masz swoje własne urojenia i to ci nie przeszkadza? A może to ty te dane udostępniłeś? Zaprzeczysz ? A dlaczego twój brat pomimo pytań o to otwarcie nie zaprzecza?

;D

Gdzie tu zauważyć można poniżanie , bezosobowe określenie , ktoś , coś . …
a zarazem ciebie zapytałem co o tym myślisz …..
więc jak to określić „nie fantazjuj”…..
zgłosiłeś na policje , oni sprawdzą i się wyjaśni ….
cierpliwości…

~~logik niezalogowany
21 października 2024r. o 16:00
Premier Morawiecki : Nie zgadzamy się na przymusową relokację migrantów!

Unia: Nie ma przymusowej relokacji migrantów.

Morawiecki : Tym bardziej będziemy protestować!
~~Brunatnożółty Bluszczyk niezalogowany
21 października 2024r. o 17:01
To osrodki azylowe to tak dla jaj.
~~Hebanowy Kiścień niezalogowany
21 października 2024r. o 17:10
~~Brunatnożółty Bluszczyk napisał(a): To osrodki azylowe to tak dla jaj.

Dla inżynierów co im Kaczyński wizyty sprzedał a Niemcy ich nie chcą u siebie.
~~Jasio niezalogowany
21 października 2024r. o 20:17
Temat do zamknięcia.
~~Anka niezalogowany
21 października 2024r. o 20:23
Byłem na Manhattanie na jeleniogórskiej , co tam się wyprawia pełno jakiś kolesi z Indii , a to jest początek tego tałatajstwa.
~~szok niezalogowany
21 października 2024r. o 20:24
~~Złocistozielona Mahonia napisał(a): No to ruda ourwo zamknij granicę. Rozumiesz po Polsku. Wiem Niemiec nie pozwala to pachołek niemiecki, słup siedzi cicho.

Trudno uwierzyć co z szarym prostym człowiekiem robi wiara w cuda. Nie ma takich argumentów aby on zrozumiał ale jest aktywny zaczepny hardy i nadal goopi jak zepsuty cep.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!