jakim cudem wymusił skoro zniszczenia są w tylnej czesci samochodu z jaką predkością jechal bylo go widac kiedy wyjezdzala?
uwazaj policja ma interes tylko zeby cie obwinic im chodzi tylko o pieniadze z ubezpiecznie nie daj sie zastraszyc przeanalizuj sytuacje kiedy go widzisz i czy go widzisz w zebrzydowej wczoraj mialam sytuacje z takim motocyklem jechal z duza predkoscia wyprzedzal kolimne samochodow pchal sie na czolówke nie mialam juz nawet mozliwosci wyhamować zjechalam na bok zeby go nie zabic kiedy wyprzedał ciezarowke wiec zmiescil sie miedzy mna i cieżarowką tam jest monitoring to skrzyzowanie moze dzialac przeciwko niemu, poza tym mial czerwono czarny kombinezon i czarny kask. NIE DAJ SIE POLICJI ONI POMAGAJA TYLKO WYLUDZIC ODSZKODOWANIA I ZAMKNAC SPRAWE NIC IM NIE MOW IDZ DO SADU ALE BEZ ADWOKATOW (TYLKO CIE NACIAGNĄ I PODZILĄ SIE KASĄ) w sądzie trafisz pewnie na Dolharz nie pozwol jej na bieglego to jej znajomy tez zarobia na tobie kase POLICJA WPISUJE NIEWLASCIWE POMIARY ROBIA DOKUMENTACJE ZEBY POMOC KOMUS UZYSKAC UBEZPIECZENIE - SPRAWDZ ICH NIE DAJ SIE ODWOLUJ - ja mam z nim sprawe zrobili mnie specjalnie przygotowali dlatego zbieram dokumentacje innych spraw jesli mozesz i bedziesz miec tą dokumentacje wyslij na
[email protected]. NIE DAJ SIE ZASTRASZYC NIE MOGA CI POSTAWIC 177KK NIE BOJ ICH I NIEJ SOBIE NIC WMOWIC