~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a):
No nie bardzo, bo ja jestem zwolennikiem szczepień, a to wyklucza bycie foliarzem :)))
Jesteś foliarz czy tego chcesz czy nie. Teoretyk spiskowiec, z wadą bo zaszczepiony, ale ciągle foliarz.
Przed nami soę nie musisz kryć :)))
Znaj moja dobroć, dam ci skrócona lekcje :
Pierwsza grupa
- osoba popierająca szczepienie, świadoma zagrożenia wirusem = inteligentna/wykształcona/ziemia jest okrągła.
Druga grupa
- osoba negująca istnienie wirusa, antyszczepionkowiec = foliarz/ ziemia płaska/ plaskoziemca.
Ja pierwsza grupa, ty niestety druga.
Pozamiatane, szach i mat :))))
Jak zaczynasz tu pisać bzdury aby odreagować strach jaki masz codziennie myśląc o preparacie jaki Ci wstrzyknęli ,to zmień gacie bo znowu masz pełne i czuć nawet przez internet .I leć kupić zapas papieru toaletowego bo Ci się coraz bardziej będzie potrzebny.
~~Ametystowy Mamutowiec napisał(a): Po co pan tu pisze ,powtarza pan tylko Niedzielskiego i płatnych korporacyjnych szamanów to wszystko .Nie ma żadnych teorii spiskowych to określenie specjalnie stworzone kiedyś przez CIA po zabójstwie Kennediego aby dezawuować prawdę i mieszać ją z bzdurami , a na to tylko dają się łapać i używają ludzie o inteligencji kamienia polnego bo do takich ludzi skierowana jest cała ta kampania pandemicznio- szczepionkowa .Bo jest tak prymitywnie realizowana .Możliwe że o to chodzi aby się pozbyć takich ludzi .
~~Złotawa Cieszynianka napisał(a): Pan się zalicza do tzw. pożytecznych i.d.i.o.t.ó.w. bo bezmyślnie występuje pan przeciwko swoim rodakom ,w czasie wojny nazywano takich folksdojczami lub szmalcownikami i AK z takimi robiła porządek
~~Złotawa Cieszynianka napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a):
No nie bardzo, bo ja jestem zwolennikiem szczepień, a to wyklucza bycie foliarzem :)))
Jesteś foliarz czy tego chcesz czy nie. Teoretyk spiskowiec, z wadą bo zaszczepiony, ale ciągle foliarz.
Pierwsza grupa
- osoba popierająca szczepienie, świadoma zagrożenia wirusem = inteligentna/wykształcona/ziemia jest okrągła.
Druga grupa
- osoba negująca istnienie wirusa, antyszczepionkowiec = foliarz/ ziemia płaska/ plaskoziemca.
Jak zaczynasz tu pisać bzdury aby odreagować strach jaki masz codziennie myśląc o preparacie jaki Ci wstrzyknęli ,to zmień gacie bo znowu masz pełne i czuć nawet przez internet .I leć kupić zapas papieru toaletowego bo Ci się coraz bardziej będzie potrzebny.
Dla was foliarzy prawda to bzdura, tak bardzo jesteście zmanipulowani teoria spiskową, jak pelikany łykacie wszystko co głoszą domorosli eksperci nie mający zielonego pojęcia o szczepionce, która od lat jest znana, bo szczepionki mRNA nie istnieją od roku dyletanci.
Nawet mi was nie żal.
~~Złotawa Cieszynianka napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a):
Pierwsza grupa
Druga grupa
..co trzeba mieć w mózgu aby robić na sobie eksperyment szczepionkowy?!!! Plecam zapoznać sie z tematem co te szczepionki zawieraja.Mam dużo znajomych co teraz maja kłopoty ze zdrowiem.Kwestia czasu.!!Zycze zdrowia!!!posłuchaj człowieku madrych Ludzi dr.Hałata polski lekarz, specjalista epidemiolog, publicysta, działacz społeczny, były wiceminister zdrowia.chyba ze Ty jestes madrzejszy od Niego!!! :)
~~Poczerwieniały Fiołek napisał(a): i tak powinno być, niezaszczepieni na kwarantannę.