Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Od 1 lipca obowiązkowa kwarantanna dla osób niezaszczepionych, przyjeżdżających do Polski z UE i strefy Schengen, dotyczy także polskich turystów
~~Fioletowoczarna Lobelia niezalogowany
30 czerwca 2021r. o 16:32
~~Brązowożółta Ślazówka napisał(a): Nie leczyć inteligentnych bezobjawowo wyszczepienców którzy dali sobie wstrzyknąć ten preparat genetyczny za który nikt nie bierze odpowiedzialności ani nikt nie ubezpieczy od jego skutków .Nikt ich siłą nie prowadził ,sami poleźli i dlaczego teraz społeczeństwo ma pokrywać koszty ich głupoty. Już ich ubywa jak podaje przykład Wielkiej Brytanii gdzie od Delty umiera sześć razy więcej osób zaszczepionych niż nie zaszczepionych , w Polsce na razie od wariantu Alfa według dokumentów Ministerstwa Zdrowia upublicznionych przez niezależnych lekarzy umiera dwa razy więcej zaszczepionych niż nie zaszczepionych .Tak więc ubywa ich i będzie ubywać .Aby nie kosztem normalnej części społeczeństwa
DEBIL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ceglastoróżowy Ognik niezalogowany
30 czerwca 2021r. o 16:52
~~Rezedowa Kosodrzewina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Cynobrowa Laurowiśnia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowożółta Ślazówka napisał(a): Nie leczyć inteligentnych bezobjawowo wyszczepienców którzy dali sobie wstrzyknąć ten preparat genetyczny za który nikt nie bierze odpowiedzialności ani nikt nie ubezpieczy od jego skutków .Nikt ich siłą nie prowadził ,sami poleźli i dlaczego teraz społeczeństwo ma pokrywać koszty ich głupoty. Już ich ubywa jak podaje przykład Wielkiej Brytanii gdzie od Delty umiera sześć razy więcej osób zaszczepionych niż nie zaszczepionych , w Polsce na razie od wariantu Alfa według dokumentów Ministerstwa Zdrowia upublicznionych przez niezależnych lekarzy umiera dwa razy więcej zaszczepionych niż nie zaszczepionych .Tak więc ubywa ich i będzie ubywać .Aby nie kosztem normalnej części społeczeństwa

Dokładnie .Zgadzam się .Jesteśmy teraz pod okupacją i w dzisiejszych czasach okupantami nie są państwa ale ogromne korporacje i ich właściciele dysponujący ogromnymi pieniędzmi i to państwa są przez nie atakowane i okupowane .Wykorzystują słabe intelektualnie i moralnie jednostki od rządów, polityków przez lekarzy i naukowców do niższych szczebli decydentów, przekupując ich .Ludzie którzy posłusznie wykonują rozkazy okupanta występując naprawdę przeciwko swojemu narodowi, przyczyniając się do wyniszczenia narodu są jak w czasie II wojny światowej folksdojcze i szmalcownicy i tak powinni być traktowani.

Tu jest super ciekawy wywiad z osobą współpracującą z WHO i ONZ potwierdza to co piszesz ,każdy powinien to wysłuchać

https://www.bitchute.com/video/uaVV7VGqUcMi/

DZIĘKUJĘ !!!!!
Super wywiad z panią doktor z WHO w którym jest wszystko o korporacjach ,pandemii i wyszczepieniach .Powinni go zobaczyć wyszczepione Szczepany obrońcy korporacji i śmiercionek które mają już w sobie ,jeśli jeszcze została im po tym wszczepieniu resztka zwojów mózgowych
~~Hgdsaef niezalogowany
30 czerwca 2021r. o 17:22
Wyjdzie baran Niedzeielski i na zime bedzie kazał chodzić w workach na głowach z napisem: Jestem Debilem. Oczywiście bedzie to odstraszac wirusa. A najlepsze jest to że stado baranów taki worek założy, bo tak powiedział Pan minister na uslugach koncernów farmaceutycznych..
Lud ciemny lud dobry..
Debile
~~Bolecnauta niezalogowany
30 czerwca 2021r. o 18:11
Debil tylko może tak pisać jak ty.
~~Lucjan niezalogowany
30 czerwca 2021r. o 18:14
~~Bordowa Smagliczka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zszarzała Fasola napisał(a): Pełna odpłatności za leczenie covidowe dla foliarzy !!!!!!! antyPolskość musi kosztować.

A możesz mi wytłumaczyć dlaczego akurat niezaszczepieni mają płacić za lecenie, skoro w Anglii wśród zarażonych Deltą jest tyle samo zaszczepionych, co niezaszczepionych?

Podaj skąd masz takie informacje .
Czytałem na Fb że tylko zaszczepieni są zakażeni Deltą , niezaszczepionych nie rusza .
Pytam bo nie wiem jaka jest prawda , czytałem zapewne kłamstwo że niewielka część zaszczepionych 1/10-sięciu też może ulec zakażeniu , przebieg choroby zaszczepionych będzie łagodny nie zagrażający życiu .
Twoją " wiedzą " docierasz do Horusa a ten to bolesławiecki " autorytet " zapewne i Panna Ciebie popiera , ja też chcę być z wami .
Żartowałem - precz z demagogią .
~~Ceglastoróżowy Ognik niezalogowany
30 czerwca 2021r. o 18:31
~~Lucjan napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bordowa Smagliczka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zszarzała Fasola napisał(a): Pełna odpłatności za leczenie covidowe dla foliarzy !!!!!!! antyPolskość musi kosztować.

A możesz mi wytłumaczyć dlaczego akurat niezaszczepieni mają płacić za lecenie, skoro w Anglii wśród zarażonych Deltą jest tyle samo zaszczepionych, co niezaszczepionych?

Podaj skąd masz takie informacje .
Czytałem na Fb że tylko zaszczepieni są zakażeni Deltą , niezaszczepionych nie rusza .
Pytam bo nie wiem jaka jest prawda , czytałem zapewne kłamstwo że niewielka część zaszczepionych 1/10-sięciu też może ulec zakażeniu , przebieg choroby zaszczepionych będzie łagodny nie zagrażający życiu .
Twoją " wiedzą " docierasz do Horusa a ten to bolesławiecki " autorytet " zapewne i Panna Ciebie popiera , ja też chcę być z wami .
Żartowałem - precz z demagogią .

Jest tak, jak pojawi się jakaś informacja nie zgodna z oficjalną korporacyjną narracją i czasami nie opacznie podadzą ją media mainstreamowe, jak w tym wypadku , natychmiast rusza kampania, mająca za zadanie zdyskredytować tę informację , oraz ewentualnie osoby jakie ją wygłosiły ,natychmiast jak króliki z kapelusza wyskakują jacyś opłacani pseudo eksperci mający za zadanie wbijać do umysłu społeczeństwa przeciwną wersję .
~~Lucjan niezalogowany
30 czerwca 2021r. o 18:42
~~Ceglastoróżowy Ognik , korporacje opłacają wszystkie rządy świata , korporacje opłacają miliony lekarzy , korporacje opłacają miliony naukowców , opłacają tych wszystkich którzy w walce z pandemią mówią jednym głosem .
Już miałem pytanie , kto mi za to co pisze i wklejam płaci , oczywiście też korporacje .
~~Hgdsaef niezalogowany
30 czerwca 2021r. o 18:43
Szczepionka NIE ZOSTAŁA przetestowana jeżeli chodzi o:
1. Ewentualne powikłania poszczepienne, wywoływanie innych chorób oraz skutków śmieryelnych np. Zakrzepica która doprowadziła do wielu zgonów.
2. Wpływ na osoby z chorobami przewlekłymi.
3. Rakotwórczość.
4. Nie wiadomo też jaki szczepionka bedzie miała wpływ na organizm po upływie kilku lat.
5. Bezpłodność.
6. Brak testów na osobach powyżej 50roku życia.
Szepionka została wymyślona w przeciągu kilku miesięcy i przetestowana na wąskiej grupie młodych ludzi którym teoretycznie wirus nie jest straszny..
Także dać sobie wstrzyknąć coś o czym nic nie wiadomo i coś co tylko zachwalają lekarze sponsorowani przez Pfhizer lub Astrazeneka i polecają politycy czyli najwięksi kłamcy..
Proszę sobie odpowiedzieć co macie w Waszych głowach??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.