~~Brązowożółta Ślazówka napisał(a): Nie leczyć inteligentnych bezobjawowo wyszczepienców którzy dali sobie wstrzyknąć ten preparat genetyczny za który nikt nie bierze odpowiedzialności ani nikt nie ubezpieczy od jego skutków .Nikt ich siłą nie prowadził ,sami poleźli i dlaczego teraz społeczeństwo ma pokrywać koszty ich głupoty. Już ich ubywa jak podaje przykład Wielkiej Brytanii gdzie od Delty umiera sześć razy więcej osób zaszczepionych niż nie zaszczepionych , w Polsce na razie od wariantu Alfa według dokumentów Ministerstwa Zdrowia upublicznionych przez niezależnych lekarzy umiera dwa razy więcej zaszczepionych niż nie zaszczepionych .Tak więc ubywa ich i będzie ubywać .Aby nie kosztem normalnej części społeczeństwaDEBIL
~~Rezedowa Kosodrzewina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cynobrowa Laurowiśnia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowożółta Ślazówka napisał(a): Nie leczyć inteligentnych bezobjawowo wyszczepienców którzy dali sobie wstrzyknąć ten preparat genetyczny za który nikt nie bierze odpowiedzialności ani nikt nie ubezpieczy od jego skutków .Nikt ich siłą nie prowadził ,sami poleźli i dlaczego teraz społeczeństwo ma pokrywać koszty ich głupoty. Już ich ubywa jak podaje przykład Wielkiej Brytanii gdzie od Delty umiera sześć razy więcej osób zaszczepionych niż nie zaszczepionych , w Polsce na razie od wariantu Alfa według dokumentów Ministerstwa Zdrowia upublicznionych przez niezależnych lekarzy umiera dwa razy więcej zaszczepionych niż nie zaszczepionych .Tak więc ubywa ich i będzie ubywać .Aby nie kosztem normalnej części społeczeństwa
Dokładnie .Zgadzam się .Jesteśmy teraz pod okupacją i w dzisiejszych czasach okupantami nie są państwa ale ogromne korporacje i ich właściciele dysponujący ogromnymi pieniędzmi i to państwa są przez nie atakowane i okupowane .Wykorzystują słabe intelektualnie i moralnie jednostki od rządów, polityków przez lekarzy i naukowców do niższych szczebli decydentów, przekupując ich .Ludzie którzy posłusznie wykonują rozkazy okupanta występując naprawdę przeciwko swojemu narodowi, przyczyniając się do wyniszczenia narodu są jak w czasie II wojny światowej folksdojcze i szmalcownicy i tak powinni być traktowani.
Tu jest super ciekawy wywiad z osobą współpracującą z WHO i ONZ potwierdza to co piszesz ,każdy powinien to wysłuchać
https://www.bitchute.com/video/uaVV7VGqUcMi/
DZIĘKUJĘ !!!!!
Super wywiad z panią doktor z WHO w którym jest wszystko o korporacjach ,pandemii i wyszczepieniach .Powinni go zobaczyć wyszczepione Szczepany obrońcy korporacji i śmiercionek które mają już w sobie ,jeśli jeszcze została im po tym wszczepieniu resztka zwojów mózgowych
~~Bordowa Smagliczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zszarzała Fasola napisał(a): Pełna odpłatności za leczenie covidowe dla foliarzy !!!!!!! antyPolskość musi kosztować.
A możesz mi wytłumaczyć dlaczego akurat niezaszczepieni mają płacić za lecenie, skoro w Anglii wśród zarażonych Deltą jest tyle samo zaszczepionych, co niezaszczepionych?
~~Lucjan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bordowa Smagliczka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zszarzała Fasola napisał(a): Pełna odpłatności za leczenie covidowe dla foliarzy !!!!!!! antyPolskość musi kosztować.
A możesz mi wytłumaczyć dlaczego akurat niezaszczepieni mają płacić za lecenie, skoro w Anglii wśród zarażonych Deltą jest tyle samo zaszczepionych, co niezaszczepionych?
Podaj skąd masz takie informacje .
Czytałem na Fb że tylko zaszczepieni są zakażeni Deltą , niezaszczepionych nie rusza .
Pytam bo nie wiem jaka jest prawda , czytałem zapewne kłamstwo że niewielka część zaszczepionych 1/10-sięciu też może ulec zakażeniu , przebieg choroby zaszczepionych będzie łagodny nie zagrażający życiu .
Twoją " wiedzą " docierasz do Horusa a ten to bolesławiecki " autorytet " zapewne i Panna Ciebie popiera , ja też chcę być z wami .
Żartowałem - precz z demagogią .
Jest tak, jak pojawi się jakaś informacja nie zgodna z oficjalną korporacyjną narracją i czasami nie opacznie podadzą ją media mainstreamowe, jak w tym wypadku , natychmiast rusza kampania, mająca za zadanie zdyskredytować tę informację , oraz ewentualnie osoby jakie ją wygłosiły ,natychmiast jak króliki z kapelusza wyskakują jacyś opłacani pseudo eksperci mający za zadanie wbijać do umysłu społeczeństwa przeciwną wersję .