Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Parkomaty w Bolesławcu odsłonięte, zaczną działać. Od 1 lipca, Strefa Płatnego Parkowania dla bolesławian i przyjezdnych
~~Ciemnobursztynowy Lubczyk niezalogowany
1 lipca 2021r. o 16:29
~~Mlecznoróżowa Imperata napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kanarkowy Tamaryszek napisał(a): I jak? kasują? są kontrole?
oby były. I to jak najczęściej. Może tych co przyjeżdżają z byle pierdołą do miasta ze wsi, zrobi się mniej.

A płaczą najwięcej bolesławieccy Janusze, którym się nie chce pieszo 200 metrów po bułki przejść.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
1 lipca 2021r. o 16:34
a ja tam pojechałem w miasto ...
po to mam samochód by nim jechać tu czy tam...nawet jak po bułki to też autkiem...;D
~~Mlecznoróżowa Imperata niezalogowany
1 lipca 2021r. o 16:38
Horus napisał(a): a ja tam pojechałem w miasto ...
po to mam samochód by nim jechać tu czy tam...nawet jak po bułki to też autkiem...;D
ale chyba nie płaczesz że trzeba za postój zapłacić? Ja też jeżdżę, płace i nie płacze. Cieszę się będzie mniej samochodów a więcej wolnych parkingów.
22258
#Horus nieaktywny
1 lipca 2021r. o 16:50
~~Mlecznoróżowa Imperata napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): a ja tam pojechałem w miasto ...
ale chyba nie płaczesz że trzeba za postój zapłacić? Ja też jeżdżę, płace i nie płacze. Cieszę się będzie mniej samochodów a więcej wolnych parkingów.

nie ...nie płaczę ...
owszem ...uważam że robienie z miasta jednej wielkiej strefy płatnej to skrajny idio.ty.zm ale przecież to nie pierwsza kadencja ''cara'' i ci ''po pierwsze mieszkańcy'' nie po raz pierwszy zostali przez niego ''wydymani'' i skoro nic to ich wcześniej nie nauczyło to teraz niech ''bulą'' :D

co teraz?
pozostaje czekać na kolejne ''objawienia'' zarówna ''cara'' jak i jego przydupasów ...;D
~~Ciemnopopielaty Rannik niezalogowany
1 lipca 2021r. o 22:13
Ciekawe czy car płaci za parkowanie?
~~Obojetniekto niezalogowany
1 lipca 2021r. o 22:24
Czy ktos sprawdza decybele w poblizu domow mieszkaknych np motory? Nie da sie zyc
~~Mlecznoróżowa Imperata niezalogowany
2 lipca 2021r. o 7:05
~~Obojetniekto napisał(a): Czy ktos sprawdza decybele w poblizu domow mieszkaknych np motory? Nie da sie zyc
napisz to jeszcze raz. Najpierw pomysł co chcesz napisać, napisz może najpierw na kartce, przeczytaj albo lepiej daj komuś innemu żeby przeczytał a później jak będzie w porządku, wklep w klawiaturę.
~~Mieszkaniec niezalogowany
2 lipca 2021r. o 8:00
~~X napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Fioletowoczarna Lobelia napisał(a): Nareszcie będzie normalnie.Ludziom dupska nie chce się ruszyć żeby przejść z ulicy na ulicę.

Kiedyś była alternatywa w postaci MZK, ale po przerobieniu komunikacji na "darmową" kursy do okolicznych wsi przestały istnieć.

Zapytaj się tych którzy zarządzają gminami dlaczego nie ma darmowej komunikacji MPK do sąsiednich wsi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Media Expert zaprasza