Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Parkomaty w Bolesławcu odsłonięte, zaczną działać. Od 1 lipca, Strefa Płatnego Parkowania dla bolesławian i przyjezdnych
~~Wesoy Romek niezalogowany
1 lipca 2021r. o 14:35
W (_!_) się wam poprzewracało :) a z buta po mieście nie łaska? :) kurde nie podejdzie 500 m do sklepu bo autobus nie jechał :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bławatna Kostrzewa niezalogowany
1 lipca 2021r. o 15:34
tu tylko chodzi o kase a nie o zwolnienie miejsc parkingowych. tylko kasa jest w tym momencie wazna! a miejsc jak nie bylo tak nie bedzie!!
~~MAGMOL niezalogowany
1 lipca 2021r. o 15:40
CHODNIK MA 1 METR,A ZNAK ZGODNIE Z PRZEPISAMI 40 CM OD KRAWĘŻNIA A TU
WYCHODZI NA ŚRODKU CHODNIKA ,FAJNIE NAM MIASTO UDEKOROWALI -BARANY
ZNAKI USTAWIĆ ZA CHODNIKIEM TAK JAK TO ROBIĄ , MOŻNA ,MOŻNA !!! PIĘKNIE !!!
~~Burawa Kalia niezalogowany
1 lipca 2021r. o 15:55
Uważam że płatne parkingi powinny być, ale powinny być tańsze, a do 30 min powinno być bezpłatnie.Chociażby jeżeli chodzi o odebranie dziecka z przedszkola, czy szkoły Bo wiadome jest ze miasto owe to nie Wrocek i po bułkę z pasztetową można auto nogami jechać.
~~Szaropopielata Słonecznica niezalogowany
1 lipca 2021r. o 16:11
~~Mlecznoróżowa Imperata napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kanarkowy Tamaryszek napisał(a): I jak? kasują? są kontrole?
oby były. I to jak najczęściej. Może tych co przyjeżdżają z byle pierdołą do miasta ze wsi, zrobi się mniej.

Za byle pierdołą to miastowe jadą do sklepu obok autem....
~~Szaropopielata Słonecznica niezalogowany
1 lipca 2021r. o 16:12
~~Jan napisał(a): Mili Państwo. Dziś rozwiozłem dzieci do przedszkola i musiałam zapłacić za parkowanie. Przed godzina 15 również muszę po nie jechać i kolejny bilet.
Co mam w tym przypadku zrobić.??

Bilecik kupić no bo jak inaczej?
~~Ceglastobrązowy Rozwar niezalogowany
1 lipca 2021r. o 16:22
~~Jan napisał(a): Mili Państwo. Dziś rozwiozłem dzieci do przedszkola i musiałam zapłacić za parkowanie. Przed godzina 15 również muszę po nie jechać i kolejny bilet.
Co mam w tym przypadku zrobić.??

Naucz dziecko wyskakiwac w biegu, kupuj bileciki albo wypier@#$& Romka z urzedu
18442
PIS-PO-PRL
1 lipca 2021r. o 16:22
Dawno tyle wolnych miejsc koło 14 nie widziałem na zgorzeleckiej.
Prawie jak w święto jakieś :D

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza