M21W2 napisał(a): Potraktowałem Pana Taj jak Pan potraktował ARMAGEDONA , czekałem na odpowiedź , udowodnił Pan że Panu wolno więcej .
M21W2 napisał(a): Odpowiedziałem w swoim stylu , jak poczuł się Pan obrażony to ja Cham bardzo Pana PRZEPRASZAM
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Ja się chyba do Pana Lucjana przestanę per Pan zwracać, bo chamstwo z Pana wychodzi.
Może temu medal dopiero po 30 latach przyznali ;)
Potraktowałem Pana Taj jak Pan potraktował ARMAGEDONA , czekałem na odpowiedź , udowodnił Pan że Panu wolno więcej .
Pan nie dyskutuje , Pan pisze aby komuś dokopać , zakpić , ośmieszyć , jak dostał Pan adekwatną odpowiedź to płacz .
Od nikogo nie wymagam by pisał do mnie per Pan , nie jest do dla mnie wyraz szacunku w kontekście np . takiego wpisu - Pan jest gorszy od gestapo lub Pańskie wpisy w których stara się Pan mnie ośmieszyć .
Odpowiedziałem w swoim stylu , jak poczuł się Pan obrażony to ja Cham bardzo Pana PRZEPRASZAM .
Zupelnie szczerze: jestem pod wrazeniem kultury slowa u pana! Tylko, szkoda energii na ta osobe do ktorej sie pan zwraca. On i tak nic z tego nie zrozumie!!!
M21W2 napisał(a): ~~Ciemnogranatowa Karagana , ja nie przeszedłem covida , niestety wielu członków mojej rodziny nie miało tyle szczęścia w tym moja córka , widzę jaka zmiana zdrowia nastąpiła u niej na skutek powikłań , znam rodziny które straciły najbliższych dlatego na podstawie własnych obserwacji podjąłem decyzję o zaszczepieniu a tym samym wzięcia udziału w walce z jak napisałeś z Covidem naprawdę groźną chorobą .
My żyjemy to wcale nie oznacza że to dziadostwo nas czy naszych najbliższych nie dopadnie i pokona to następna przesłanka że uznałem szczepienia za najlepsze w obecnej sytuacji .
Wpisy o TVP i jej wpływie na decyzje kogokolwiek o zaszczepieniu uważam za absurdalne , w moim przypadku prawdziwe jest to że poza wymienionymi przesłankami cenię opinię lekarzy i wirusologów którzy swoje opinie wyrażają na podstawie badań co do których nie mam wątpliwości że są prowadzone .
Co do odpowiedzialności za skutki uboczne pełna zgoda nie jest to jeszcze doprecyzowane z tego powodu zapewne wielu ma wątpliwości , zapewne to w znacznym stopniu utrudnia podjęcie decyzji co do szczepień .
Szukając odpowiedzi na to pytanie znalazłem coś takiego :
Odpowiedź na to pytanie wiąże się z procesem dopuszczania szczepionek do obrotu. Generalnie są
dwa sposoby dopuszczania do obrotu. Jeden to sposób kryzysowy, który nazywa się emergency
authorization. Jest to dopuszczenie szczepionki do obrotu w warunkach kryzysu zdrowia publicznego,
takiego jak mamy teraz, przy chorobie COVID-19.
https://ec.europa.eu/poland/sites/default/files/docs/news/10_kto_ponosi_odpowiedzialnosc_w_przypadku_powaznych_nop.pdf
~~Anna napisał(a): On i tak nic z tego nie zrozumie!!!
M21W2 napisał(a): ~~Ciemnogranatowa Karagana , ja nie przeszedłem covida , niestety wielu członków mojej rodziny nie miało tyle szczęścia w tym moja córka , widzę jaka zmiana zdrowia nastąpiła u niej na skutek powikłań , znam rodziny które straciły najbliższych dlatego na podstawie własnych obserwacji podjąłem decyzję o zaszczepieniu a tym samym wzięcia udziału w walce z jak napisałeś z Covidem naprawdę groźną chorobą .
My żyjemy to wcale nie oznacza że to dziadostwo nas czy naszych najbliższych nie dopadnie i pokona to następna przesłanka że uznałem szczepienia za najlepsze w obecnej sytuacji .
Wpisy o TVP i jej wpływie na decyzje kogokolwiek o zaszczepieniu uważam za absurdalne , w moim przypadku prawdziwe jest to że poza wymienionymi przesłankami cenię opinię lekarzy i wirusologów którzy swoje opinie wyrażają na podstawie badań co do których nie mam wątpliwości że są prowadzone .
Co do odpowiedzialności za skutki uboczne pełna zgoda nie jest to jeszcze doprecyzowane z tego powodu zapewne wielu ma wątpliwości , zapewne to w znacznym stopniu utrudnia podjęcie decyzji co do szczepień .
Szukając odpowiedzi na to pytanie znalazłem coś takiego :
Odpowiedź na to pytanie wiąże się z procesem dopuszczania szczepionek do obrotu. Generalnie są
dwa sposoby dopuszczania do obrotu. Jeden to sposób kryzysowy, który nazywa się emergency
authorization. Jest to dopuszczenie szczepionki do obrotu w warunkach kryzysu zdrowia publicznego,
takiego jak mamy teraz, przy chorobie COVID-19.
https://ec.europa.eu/poland/sites/default/files/docs/news/10_kto_ponosi_odpowiedzialnosc_w_przypadku_powaznych_nop.pdf
PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: ~~Anna napisał(a): On i tak nic z tego nie zrozumie!!!
Coś tam zrozumiałem.
Gdy Pan Lucjan coś napisze, to jest to walka z pożytecznymi id_tami.
Gdy ktoś się z Panem Lucjanem nie zgadza, to jest pożytecznym id_otą... foliarzem... szurem... płaskoziemcą... antyszczepionkowcem... Pan lucjan pewnie coś jeszcze dopisze, bo mogło mi umknąć, tylu mONdrych słów ostatnio używa ;)