Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Donald Tusk w Bolesławcu?
~~Barwinkowy Rokitnik niezalogowany
10 lipca 2021r. o 10:12
Ciemnogród kwiczy,boi się Pana Tuska,wspaniałego , inteligentnego,mądrego polityka.Mądrych ludzi boją się,jak diabeł święconej wody!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ceglastobrązowy Styrakowiec niezalogowany
10 lipca 2021r. o 10:15
~~Donald Tusk napisał(a): Ja mam 30 tyś . Merkel mi dała .Dobrze jej służyłem .

~~Donald Tusk napisał(a): Ja mam 30 tyś . Merkel mi dała .Dobrze jej służyłem .

Czarnecki z PiS też pobrał circa €100000 „pracując” w Europarlamencie za przejazdy autem, które zostały zezłomowane lmao. Inni politykierzy PiS tez siedzą w Brukseli i robią mamonę i co, oni są ok a Tusk już nie?
10 lipca 2021r. o 10:16
~~Złotobrązowa Laurencja napisał(a): Program mają ten sam:nowe amber gold,wiek emerytalny do setki,nowy kąsek to ppk i ike oraz kamienice do prywatyzacji oczywiście na lewych papierach

Dlaczego nikt nie wspomina o przekrętach w SKOK gdzie wyprowadzono ponad 3mld zł a w aferę powiązani są politycy z PiS?? O tym nikt głośno nie mówi..
~~Donald Tusk niezalogowany
10 lipca 2021r. o 10:17
Czarnecki to polityczna Qurwa to oczywiste.
~~Kanarkowy Tamaryszek niezalogowany
10 lipca 2021r. o 10:19
~~Barwinkowy Rokitnik napisał(a): Ciemnogród kwiczy,boi się Pana Tuska,wspaniałego , inteligentnego,mądrego polityka.Mądrych ludzi boją się,jak diabeł święconej wody!

Co do inteligencji... Tak, pełna zgoda, jest na tyle inteligentny żeby okradać takich głupoli jak ty, co są tak głupi, że nawet tego nie zauważą i jeszcze chwalić będą :)
10 lipca 2021r. o 10:45
~~Kanarkowy Tamaryszek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Barwinkowy Rokitnik napisał(a): Ciemnogród kwiczy,boi się Pana Tuska,wspaniałego , inteligentnego,mądrego polityka.Mądrych ludzi boją się,jak diabeł święconej wody!

Co do inteligencji... Tak, pełna zgoda, jest na tyle inteligentny żeby okradać takich głupoli jak ty, co są tak głupi, że nawet tego nie zauważą i jeszcze chwalić będą :)

Chyba pomyliłeś Tuska z Morawieckim zatwierdził w 2020 nagrody za walkę z epidemią dla posłów PiS, które kosztowały podatników 800 tyś. zł. Dla pracowników służby zdrowia zostały brawa :]
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 lipca 2021r. o 10:46
Już nie mogę się doczekać powrotu Ryżego Olsena , będzie z kogo łacha drzeć . Przecież jak Ryży wyjeżdżał na saksy to podał rękę Kaczorowi mówiąc " pilnuj interesu , a ja skoczę coś zarobić " . O co tutaj kruszyć kopie ... obaj tacy sami .

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10 lipca 2021r. o 10:53
Pannazdzieckiem napisał(a): Już nie mogę się doczekać powrotu Ryżego Olsena , będzie z kogo łacha drzeć . Przecież jak Ryży wyjeżdżał na saksy to podał rękę Kaczorowi mówiąc " pilnuj interesu , a ja skoczę coś zarobić " . O co tutaj kruszyć kopie ... obaj tacy sami .

Miłego :)

Cytat Karonia idealnie odzwierciedla twoją logikę rotfl.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza