~~Donald Tusk napisał(a): Ja mam 30 tyś . Merkel mi dała .Dobrze jej służyłem .
~~Donald Tusk napisał(a): Ja mam 30 tyś . Merkel mi dała .Dobrze jej służyłem .
~~Złotobrązowa Laurencja napisał(a): Program mają ten sam:nowe amber gold,wiek emerytalny do setki,nowy kąsek to ppk i ike oraz kamienice do prywatyzacji oczywiście na lewych papierach
~~Barwinkowy Rokitnik napisał(a): Ciemnogród kwiczy,boi się Pana Tuska,wspaniałego , inteligentnego,mądrego polityka.Mądrych ludzi boją się,jak diabeł święconej wody!
~~Kanarkowy Tamaryszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Barwinkowy Rokitnik napisał(a): Ciemnogród kwiczy,boi się Pana Tuska,wspaniałego , inteligentnego,mądrego polityka.Mądrych ludzi boją się,jak diabeł święconej wody!
Co do inteligencji... Tak, pełna zgoda, jest na tyle inteligentny żeby okradać takich głupoli jak ty, co są tak głupi, że nawet tego nie zauważą i jeszcze chwalić będą :)
Pannazdzieckiem napisał(a): Już nie mogę się doczekać powrotu Ryżego Olsena , będzie z kogo łacha drzeć . Przecież jak Ryży wyjeżdżał na saksy to podał rękę Kaczorowi mówiąc " pilnuj interesu , a ja skoczę coś zarobić " . O co tutaj kruszyć kopie ... obaj tacy sami .
Miłego :)