Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Donald Tusk w Bolesławcu?
~~Poczerwieniały Fiołek niezalogowany
10 lipca 2021r. o 12:23
~~Ceglastobrązowy Styrakowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Pannazdzieckiem napisał(a): Już nie mogę się doczekać powrotu Ryżego Olsena , będzie z kogo łacha drzeć . Przecież jak Ryży wyjeżdżał na saksy to podał rękę Kaczorowi mówiąc " pilnuj interesu , a ja skoczę coś zarobić " . O co tutaj kruszyć kopie ... obaj tacy sami .

Miłego :)

Cytat Karonia idealnie odzwierciedla twoją logikę rotfl.

Boi się, że MOPS mu zamkną a nierobów wyślą do pracy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Migdałowa Frezja niezalogowany
10 lipca 2021r. o 12:32
Pannazdzieckiem napisał(a): Już nie mogę się doczekać powrotu Ryżego Olsena , będzie z kogo łacha drzeć . Przecież jak Ryży wyjeżdżał na saksy to podał rękę Kaczorowi mówiąc " pilnuj interesu , a ja skoczę coś zarobić " . O co tutaj kruszyć kopie ... obaj tacy sami .

~~Migdałowa Frezja niezalogowany
10 lipca 2021r. o 12:33
~~Ceglastobrązowy Styrakowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Pannazdzieckiem napisał(a): Już nie mogę się doczekać powrotu Ryżego Olsena , będzie z kogo łacha drzeć . Przecież jak Ryży wyjeżdżał na saksy to podał rękę Kaczorowi mówiąc " pilnuj interesu , a ja skoczę coś zarobić " . O co tutaj kruszyć kopie ... obaj tacy sami .

Cytat Karonia idealnie odzwierciedla twoją logikę rotfl.

~~Ciemnopopielaty Rannik niezalogowany
10 lipca 2021r. o 12:40
Jaka jest różnica między złodziejem z pisu a złodziejem z peło?
~~Donald Tusk niezalogowany
10 lipca 2021r. o 12:43
Ano taka że PIS podzielił się kasą z obywatelami ,a peło podzieliło się ze swoimi kumplami złodziejami z peło . Tak mała różnica .
~~zimowit niezalogowany
10 lipca 2021r. o 12:45
~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Jaka jest różnica między złodziejem z pisu a złodziejem z peło?

No mniej więcej taka: Tusk powiada, że w 2014 Kopaczowa szykowała podobny program do 500+.
Podobny, w wydaniu Platformy to miało być 500-
~~Ziemistoszary Głóg niezalogowany
10 lipca 2021r. o 12:56
~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Jaka jest różnica między złodziejem z pisu a złodziejem z peło?

Ogromną. Za peło kradli miliony a teraz za pisowskich kłamczuchów kradną miliardy!
~~Polak niezalogowany
10 lipca 2021r. o 13:00
Co ci dało peło przez 8 lat rządów Obywatelu ? Pytam poważnie .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza