Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Donald Tusk w Bolesławcu?
~~Jurko61 niezalogowany
16 lipca 2021r. o 17:43
~~Brudnożółty Czarny napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brudnożółty Czarny napisał(a): to nie Jurko ,ktoś się podszywa
Jurko po komunii w maju w B-cu
jest na wolnym

i nie robi tyle byków

W czerwcu inflacja w Polsce wzrosła o 4,1 procent rok do roku, wobec wzrostu o 4,6 procent w maju - wynika z najnowszych danych unijnego urzędu statystycznego Eurostat. Mocniej ceny wzrosły tylko na Węgrzech.Budapeszt w Warszawie.

Na wolnym ale nie ślepy .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
16 lipca 2021r. o 17:45
a gdzie tam...
to Jurko tylko zmienił poglądy na rzeczywistość w Polen ...;D
~~Eee niezalogowany
16 lipca 2021r. o 20:08
Najlepiej było za peło.
Praca do 67 lat, to marzenie.
Lubię pracować na swoich idoli, leni.
~~Purpurowa Cebula niezalogowany
16 lipca 2021r. o 20:26
Ewa Kopacz odniosła się do rządowego programu 500 plus.
- „Zostawiliśmy wam zdrowe finanse publiczne, dlatego mogliście rozdawać na prawo i lewo, mogliście obiecywać ludziom to, czego nie mogliśmy „
Taaa... i wiek emerytalny też mogli obniżyć tylko dzięki Platformie, bo gdyby Tusk wcześniej nie podniósł...
~~PanZ niezalogowany
16 lipca 2021r. o 20:38
Peło zrobi wszystko dla PiS oni bardzo go kochają. Zostawili piniondze i podwyższony wiek emerytalny żeby PiS rządził przez trzy kadencję a może dłużej. Hahaha
~~Bławatna Czeremcha niezalogowany
16 lipca 2021r. o 20:52
~~PanZ napisał(a): Peło zrobi wszystko dla PiS oni bardzo go kochają. Zostawili piniondze i podwyższony wiek emerytalny żeby PiS rządził przez trzy kadencję a może dłużej. Hahaha

Bo to PEŁO to już się całkiem pogubiło. To tak jak z tym funduszem na odbudowę. Skoro zakładają ,ze wygrają wybory toż ta kasa by im spadła jak manna z nieba. Po jakie licho w takim razie rzucają kłody pod nogi. Czyżby jednak wątpili??? ... hahahahaha
20886
#Jurko61 nieaktywny
16 lipca 2021r. o 21:28
Horus napisał(a): a gdzie tam...
to Jurko tylko zmienił poglądy na rzeczywistość w Polen ...;D

Janusz sam nie wierzysz w to co piszesz , wiesz bardzo dobrze że wywiesiłem białą flagę ,
I odskakuje od bezowocnego tracenia czasu na debaty z populistycznymi wpisami typu:
oskarżając demokratycznie wybrany rząd , wulgarnie bez zastanowienia wyzywanie ludzi Bogu ducha
winnym , nie zaprzeczę iż czytam te wpisy , lecz daleko mi do ich komentowania .
Byłem oczywiście na komunii wnuka w Bolesławcu , i nie jeden tu powiedzmy kozak pulpitowy
nie odważył się face to face spotkać , tak że dajcie sobie sianka z Jurko bo akurat odpoczywa spokojnie w Wiedniu
zwiedzając Belweder i inne ciekawe obiekty .
Ach bym zapomniał spotkałem gostka w srebrnym aucie na Mazowieckiej , oklejone błyskawicami
brat Leszek mi tylko przekazał iż jest to przyjaciel tego pana od dachów , co twoim wcześniejszym wpisem określiłeś
„jest ok” , i oczywiście niech tak pozostanie .
Wiec bezpośrednio zwróciłem się do niego czy czasem nie jest tym anonimem co wypisuje brednie na mój
temat , cóż zaprzeczył.
Jaki powód????
A jak jakiś tam fałszywy Jurko61 , lubi PO i anty rządowych ??
ma takie samo w demokratycznym kraju prawo jak prawdziwy Jurko
Życzę miłej zabawy w polityków .

~~Jarek K niezalogowany
16 lipca 2021r. o 21:49
Nie mam powodów stawać w obronie Jurko kolego Morus ,
Lecz komentarz pustułki typu
Malinowy nos oceń sam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza