Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Donald Tusk w Bolesławcu?
~~zimowit niezalogowany
18 lipca 2021r. o 22:49
Osobiście też jestem sympatykiem Przemkowskiego Parku Krajobrazowego. Nie powiem że stałym, ale jestem bywalcem
i wszystkim polecam.
Nie sposób jednak nie zauważać, że miedzy Parkiem a Bolesławcem mamy potężne...
wysypisko :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~b olek niezalogowany
19 lipca 2021r. o 10:15
a. kwaśniewski były prezydent powiedzial na donaldinio uważajcie bo to ruda mściwa gnida brrrrrrr.. aż mnie ciarki przeszły a moje dzieci będą mialy koszmary w nocy brrrrrrr osobiscie nic a nic nie mam do folksdojcza ,tylko żeby nie pchał tych łap splamionych smoleńskiem do naszej POLSKI OJCZYZNY POLAKÓW my po sobie zostawiamy nasze pokolenie tu mają żyć i pracować a nie niewolnik niemca bo tak donaldinio ustalił z makrelo''''''' w Konstyyucji piszse wyrażnie kto działa na szkodę państwa polskiego podlega........................................??????????????????????? Myśle , że odpowie za zło co wyrządził POLAKOM to kwestia czasu brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr choćby za smierć Z 10 KWIETNIA 2010 ROKU gdzie zgineło 96 sześć osób .nie jestem za żadną partią ale czas żeby już skończyć z tymi rozbiorami POLSKI szkoda .że nie ma J. PIŁSUDSKIEGO szybko by towarzycho rozgonił na wschód i zachód
~~Bolesawianin niezalogowany
19 lipca 2021r. o 10:44
PiS jest póki co nie zagrożony, gdyż wydaje się wśród wyborców bardziej przewidywalny programowo od PO.
Do tego znając życie, w okresie przedwyborczym znowu wyjdą jakieś nagrania jak to jakiś poseł PO rzyga wyborcami w jakimś mieście, albo jakaś eurodeputowana z PO znowu zabłyśnie, że "tylko frajer pracuje za 5 tysięcy miesięcznie".
Merkel musi poważnie wszystko przemyśleć i chyba powoli wymienić obecnego sługusa na jakiegoś nowego. Już trochę próbowali z tym chłopcem ze stajni Sorosa - Trzaskowskim, ale ten dał ciała na wybiegach prezydenckich. Hołownia??? Hmm... Niemcy mają naprawdę twardy orzech do zgryzienia. Tuskowi powinni wystawić już niemiecką emeryturę za wierną służalczość. Swoje zrobił.
~~pis to zooo niezalogowany
19 lipca 2021r. o 11:55
https://sportowefakty.wp.pl/tokio-2020/950009/tokio-2020-skandal-z-polskim-plywakami-mocne-oswiadczenie-ministerstwa-kultury-d

jaka władza takie ministerstwo kultury

Donald wróć i zrób porządek w tym kraju
~~zenek niezalogowany
19 lipca 2021r. o 12:02
~~Bolesawianin napisał(a): PiS jest póki co nie zagrożony, gdyż wydaje się wśród wyborców bardziej przewidywalny programowo od PO.
Do tego znając życie, w okresie przedwyborczym znowu wyjdą jakieś nagrania jak to jakiś poseł PO rzyga wyborcami w jakimś mieście, albo jakaś eurodeputowana z PO znowu zabłyśnie, że "tylko frajer pracuje za 5 tysięcy miesięcznie".
Merkel musi poważnie wszystko przemyśleć i chyba powoli wymienić obecnego sługusa na jakiegoś nowego. Już trochę próbowali z tym chłopcem ze stajni Sorosa - Trzaskowskim, ale ten dał ciała na wybiegach prezydenckich. Hołownia??? Hmm... Niemcy mają naprawdę twardy orzech do zgryzienia. Tuskowi powinni wystawić już niemiecką emeryturę za wierną służalczość. Swoje zrobił.

PIS bardziej przewidywalny programowo. Sęk w tym że PO nie ma żadnego programu a przynajmniej go nie przedstawia.
~~Beżowobrązowy Mikołajek niezalogowany
19 lipca 2021r. o 12:04
Horus napisał(a): Polacy pamiętają ...
Polacy też widzą to co obecnie się dzieje ...
kolejne podatki ,zapowiedź kolejnych podwyżek na gaz ,energię i paliwo...

myślisz że za tymi podwyżkami pójdą obniżki na np. żywność by Polakom zrekompensować koszta opłat za to o czym wspomniałem?

będą obniżki ?
wiesz coś o tym ?...hahaha

Towarzyszu , to za naszych czasów ustalaliśmy ceny żywności na plenum KC .
Towarzyszu , dogadaliśmy się z Bolkiem , teraz wolny rynek decyduje o cenach .
~~Koralowa Trzykrotka niezalogowany
19 lipca 2021r. o 12:05
Horus napisał(a):
no widzisz?

a dla mnie Tusk nie jest żadnym problemem ...
podobnie mkkwacz czy schetyna ...
to wszystko to szambo bez względu czy czerwone czy zielone...
bez względu czy z logo po czy pis ...

skupiam się na tym co jest mi bliskie i co mnie interesuje ...
no i na tym co mnie bawi ...
np. forum ;D
Zgłoś do moderacji

Napisał ten niby obojętny co latał z listą po mieście i zbierał podpisy na takiego błazna lawiranta i nieroba. hahahaha...
~~jarek to yebnie niezalogowany
19 lipca 2021r. o 12:06
pisowce wykończyli polskich pływaków a teraz po 27 latach PKO BP zbankrutowało.

https://www.money.pl/pieniadze/niska-rentownosc-polskich-bankow-jedna-z-najnizszych-w-calej-unii-europejskiej-6662860416207616a.html

jarek po ile benzyna ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.