~~Srebrnoszara Kapusta napisał(a): Jedni wybierają szczepienia inni - płaskoziemcy - drogę na Śluzową.płaskoziemcy sie nie szczepią,coś ci się chyba pomyliło,bo ziemia od zawsze była płaska,kto wierzy w kulke co to kręci się z prędkością 1666km/h ten jest nie spełna rozumu.
Każdy ma wybór.
~~klucznick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cynamonowy Aster napisał(a): Daj już spokój z tymi gównianymi źródłami, depopulacja ludności he he, jakim durniem trzeba być aby w to wierzyć.a jakim durniem trzeba być żeby w to nie wierzyć?widziałeś trupy na ulicach od tej niby pandemi?ale za to są trupy od szczepionek od wielu lat.
~~Szmaragdowa Mina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kruczoczarny Czosnaczek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złocistożółta Metasekwoja napisał(a): No jakiś artysta kilka postów wcześniej napisał - w szczepionkach jest grafen. A on wywołuje efekt magnetyczny :) . Teraz możesz być sterowany np. za pomocą pilota od telewizora.
Aaaa, to zmienia postać rzeczy. Już rozumiem dlaczego skaczę wtedy kiedy tego nie chcę lub zaliczam glebę mimo, że nic mi nie dolega. Lepsze to niż zejście bo według teorii antyszczepionkowców po szczepieniu mam prawo przeżyć pół roku, co teraz bo minęło już akurat pół roku ?
Grafen w szczepionkach
https://gloria.tv/post/jRYDH3AW92H2337Qp8imZMUQH
Tlenek grafenu wspomaga walkę z zakażeniami wewnątrzszpitalnymi
Wyniki najnowszych badań nad tlenkiem grafenu mogą umożliwić skuteczną walkę z zakażeniami wewnątrzszpitalnymi oraz infekcjami podobnego typu. Badacze z Katolickiego Uniwersytetu Najświętszego Serca w Rzymie poddali analizie tlenek grafenu w nadziei na uzyskanie w najbliższej przyszłości środków i cewników powodujących niszczenie bakterii. Można tego dokonać poprzez nałożenie powłoki związku węgla na sprzęt chirurgiczny. Będzie to skutkowało skróceniem czasu powrotu do zdrowia, redukcją ilości zakażeń pooperacyjnych, a także redukcją ilości podawanych antybiotyków.