Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Obowiązkowe szczepienia żołnierzy w jednostkach w Bolesławcu i Świętoszowie?
~~Szmaragdowa Mina niezalogowany
22 lipca 2021r. o 12:17
~~Kruczoczarny Czosnaczek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złocistożółta Metasekwoja napisał(a): No jakiś artysta kilka postów wcześniej napisał - w szczepionkach jest grafen. A on wywołuje efekt magnetyczny :) . Teraz możesz być sterowany np. za pomocą pilota od telewizora.

Aaaa, to zmienia postać rzeczy. Już rozumiem dlaczego skaczę wtedy kiedy tego nie chcę lub zaliczam glebę mimo, że nic mi nie dolega. Lepsze to niż zejście bo według teorii antyszczepionkowców po szczepieniu mam prawo przeżyć pół roku, co teraz bo minęło już akurat pół roku ?

Grafen w szczepionkach
https://gloria.tv/post/jRYDH3AW92H2337Qp8imZMUQH
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Cynamonowy Aster niezalogowany
22 lipca 2021r. o 12:59
Daj już spokój z tymi gównianymi źródłami, depopulacja ludności he he, jakim durniem trzeba być aby w to wierzyć.
~~Złocistożółta Metasekwoja niezalogowany
22 lipca 2021r. o 13:02
~~Szmaragdowa Mina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kruczoczarny Czosnaczek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złocistożółta Metasekwoja napisał(a): No jakiś artysta kilka postów wcześniej napisał - w szczepionkach jest grafen. A on wywołuje efekt magnetyczny :) . Teraz możesz być sterowany np. za pomocą pilota od telewizora.

Aaaa, to zmienia postać rzeczy. Już rozumiem dlaczego skaczę wtedy kiedy tego nie chcę lub zaliczam glebę mimo, że nic mi nie dolega. Lepsze to niż zejście bo według teorii antyszczepionkowców po szczepieniu mam prawo przeżyć pół roku, co teraz bo minęło już akurat pół roku ?

Grafen w szczepionkach
https://gloria.tv/post/jRYDH3AW92H2337Qp8imZMUQH

He he.
Cytat z tej mądrej strony:
"La Quinta Columna szacuje, że każdego dnia giną dziesiątki tysięcy ludzi . Tylko w naszym kraju, gdy dokonują całkowitego włączenia technologii 5G."
To by wyjaśniało po co były wypuszczone satelity Muska (tez tam jest wzmianka).
Zdrówka życzę :)

~~pinochet niezalogowany
22 lipca 2021r. o 13:46
~~Cynamonowy Aster napisał(a): Daj już spokój z tymi gównianymi źródłami, depopulacja ludności he he, jakim durniem trzeba być aby w to wierzyć.

Zauważyłem na tym forum nagły wysyp procovidowych trolli
~~Ciemnopopielaty Rannik niezalogowany
22 lipca 2021r. o 13:47
~~mama napisał(a): wy sie na prawde boicie szczepionki?? serio to wypierdalać z takim wojskiem

Ty sie pewnie psiego gowna nie boisz. I dlatego tak od ciebie wali bo znowu usiadłeś na psiej kupie.
~~Prymas niezalogowany
22 lipca 2021r. o 14:04
Moje wyznanie wiary: Wierzę w wirusa wszechmogącego, stworzyciela paniki i maseczek, i w Horbana eksperta jedynego, guru naszego, który się począł z chęci zysku, narodził się dla Pfizera, umęczon pod pustym szpitalem Narodowym. Zstąpił do rządu i trzeciego dnia się wzbogacił,po czym wstąpił do grona zespołu covidowego, siedzi po prawicy Morawieckiego, stamtąd przyjdzie szczepić żywych, i robić z nich umarłych. Wierzę w wirusa świętego, święte WHO, obcowanie z dystansem, wyszczepieniu się dopuszczenie, ciała wyszczepionego opuszczenie i w Cezarego Pazury nauczanie .AMEN.
~~ja niezalogowany
22 lipca 2021r. o 14:04
ALE W TELEWIZJI COŚ CISZA ...
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,27339968,francja-100-tys-ludzi-na-protestach-przeciw-decyzjom-wladz.html
Jak ogłosił w poniedziałek wieczorem Macron, we Francji od 21 lipca zaświadczenie o zaszczepieniu przeciw Covid-19, przejściu tej choroby lub negatywny test na obecność koronawirusa będą wymagane przy wstępie do kin, teatrów i innych placówek kultury i rozrywki gromadzących powyżej 50 osób. Od 1 sierpnia certyfikat będzie też trzeba okazywać, wchodząc do restauracji, kawiarni, centrum handlowego, placówki służby zdrowia, a także przed podróżami lotniczymi i dłuższymi trasami kolejowymi czy autobusowymi.

Od 15 sierpnia szczepienia przeciwko Covid-19 mają być obowiązkowe dla medyków i pracowników placówek opiekuńczych. ''Od października będzie trzeba płacić'' za dostępne obecnie na żądanie i finansowane przez państwo testy PCR.
Wyjątkiem pozostaną badania zlecone przez lekarzy.
~~klucznick niezalogowany
22 lipca 2021r. o 15:02
~~Cynamonowy Aster napisał(a): Daj już spokój z tymi gównianymi źródłami, depopulacja ludności he he, jakim durniem trzeba być aby w to wierzyć.
a jakim durniem trzeba być żeby w to nie wierzyć?widziałeś trupy na ulicach od tej niby pandemi?ale za to są trupy od szczepionek od wielu lat.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza