~~Kruczoczarny Czosnaczek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złocistożółta Metasekwoja napisał(a): No jakiś artysta kilka postów wcześniej napisał - w szczepionkach jest grafen. A on wywołuje efekt magnetyczny :) . Teraz możesz być sterowany np. za pomocą pilota od telewizora.
Aaaa, to zmienia postać rzeczy. Już rozumiem dlaczego skaczę wtedy kiedy tego nie chcę lub zaliczam glebę mimo, że nic mi nie dolega. Lepsze to niż zejście bo według teorii antyszczepionkowców po szczepieniu mam prawo przeżyć pół roku, co teraz bo minęło już akurat pół roku ?
~~Szmaragdowa Mina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kruczoczarny Czosnaczek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złocistożółta Metasekwoja napisał(a): No jakiś artysta kilka postów wcześniej napisał - w szczepionkach jest grafen. A on wywołuje efekt magnetyczny :) . Teraz możesz być sterowany np. za pomocą pilota od telewizora.
Aaaa, to zmienia postać rzeczy. Już rozumiem dlaczego skaczę wtedy kiedy tego nie chcę lub zaliczam glebę mimo, że nic mi nie dolega. Lepsze to niż zejście bo według teorii antyszczepionkowców po szczepieniu mam prawo przeżyć pół roku, co teraz bo minęło już akurat pół roku ?
Grafen w szczepionkach
https://gloria.tv/post/jRYDH3AW92H2337Qp8imZMUQH
He he.
Cytat z tej mądrej strony:
"La Quinta Columna szacuje, że każdego dnia giną dziesiątki tysięcy ludzi . Tylko w naszym kraju, gdy dokonują całkowitego włączenia technologii 5G."
To by wyjaśniało po co były wypuszczone satelity Muska (tez tam jest wzmianka).
Zdrówka życzę :)
~~Cynamonowy Aster napisał(a): Daj już spokój z tymi gównianymi źródłami, depopulacja ludności he he, jakim durniem trzeba być aby w to wierzyć.
~~mama napisał(a): wy sie na prawde boicie szczepionki?? serio to wypierdalać z takim wojskiem
~~Cynamonowy Aster napisał(a): Daj już spokój z tymi gównianymi źródłami, depopulacja ludności he he, jakim durniem trzeba być aby w to wierzyć.a jakim durniem trzeba być żeby w to nie wierzyć?widziałeś trupy na ulicach od tej niby pandemi?ale za to są trupy od szczepionek od wielu lat.