Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dariusz Sas odmówił składania wyjaśnień i stwierdził, że działania policji mają czysto polityczny charakter
~~Turkusowy Lilak niezalogowany
31 lipca 2021r. o 15:32
Horus napisał(a): myślę że co do jego ''opozycyjności'' najbardziej wiarygodnie ... (powinienem napisać w ten sposób-''wiarygodnie '' ) wypowie się naczelny ''opozycjonista'' tego forum niejaki Lucjan...
on wie co to jest być ''opozycjonistą''
sam niejednokrotnie ''skakał przez płot wizowski'' ....''kombatant'' ...hahaha

bardzo mi się spodobał czyjś post gdzie ktoś pyta gdzie był Sasd kiedy podnoszono podatki ,gdzie był kiedy uchwalano stawianie wszędzie parkomatów...

myślę że mógł w tym czasie grilować z kolegami którzy obecnie rządzą tym grajdołem...:D

Odpowiedz na pytanie które tobie zadano , co ty robiłeś w latach osiemdziesiątych , byłeś w zomo czy ormo .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
31 lipca 2021r. o 15:34
ktoś o to pytał?
gdzie?...kiedy?
czyżby książkę o mnie pisał? ;D
~~Turkusowy Lilak niezalogowany
31 lipca 2021r. o 15:47
Starcza pamięć .
Zapomniałeś ?
Powtórzę co ty robiłeś w latach osiemdziesiątych .
Pochwal się , plis .
~~ed niezalogowany
31 lipca 2021r. o 15:48
Deptał trawnik ?
No to już samo to kwalifikuje go do sporej odsiadki !
Gratulacje dla bohaterskiej MILICJI !
~~Forest niezalogowany
31 lipca 2021r. o 16:04
***** *** i jego wyborców.
~~www niezalogowany
31 lipca 2021r. o 16:17
~~Orygina Humorek napisał(a): Szanowni forumowicze nieładnie ,oj nieładnie Sasowi medale przypinać opozycjonisty ,
a gdzie miejsce dla zagorzałego przedsiębiorcy krycia dachów ??
Sas śmietankę spija , a sługus , świeczki pod sądem ,płacz przed reporterem TVN24, koszulkę z napisem bardzo kulturalnym,
Krzyk od czoła w marszu Lampert , wstrzymanie pracy na rzecz demonstracji pod szpitalem ,itp
To prawdziwek opozycjonista :):) a nie tam jakiś z Wizowa Lucjan.

A to nie są czasami bracia bo obu stronach barykady ,ja jednak bardziej cenię tego z K. Miarki .

~~Szarobura Lobelia niezalogowany
31 lipca 2021r. o 16:19
Strajk kobiet to przykrycie prawdziwych ataków na cywili i przrjmiwanie na niwo władzy przez twarda komunę temat zastępczy ogarneli sobie protesty dlaczego ani bolec ani istotne nie napiszą czegos prawdziwego tylko ustawione protesty organizowane przez swoich „buntowników” którzy lansują się na męczenników a normalnych ludzi się teraz dopiero pod but bierze
~~Jasnofioletowy Driakiew niezalogowany
31 lipca 2021r. o 16:20
PROPONUJĘ OGŁOSIĆ ZBIÓRKĘ NA BUDOWĘ POMNIKA DLA WIELKIEGO OPOZYCJONISTY P. s a s a,A CO ZASŁUŻYŁ SOBIE.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza