~~Karmelowa Ślazówka napisał(a): Francja: W całym kraju tłumy wyszły na ulice w obronie lekarza leczącego COVID-19 amantadyną
https://wydarzenia.interia.pl/swiat/news-francja-w-calym-kraju-tlumy-wyszly-na-ulice-w-obronie-lekarz,nId,5434334
No proszę , proszę Interia i takie info . Świat na głowie staje w dobie koronaświrusa upgreit 2.0 . Nie chodzi mi o protesty , bo Francuzi od rewolucji i Dumasa słyną z buńczuczności , że wspomnę Kamizelki . A marionetka Systemu ... Macaroni , czy jak mu tam pały ma do dyspozycji . Prawdziwy obcojęzyczny Ormowiec . Komuna Paryska to było coś wielkiego . Komuna eurokołchozu , to już tylko elitarny biznes sług Systemu .
Dziwi i cieszy fakt , że takie ścierwo medium , jak Interia w gruncie rzeczy propaguje leczenie , nie szczepienie .
Amantadyna . Tak trzymać Profesorze . Szkoda , że mnie tam nie było . Pal licho posadę . Jest wielu wywalonych z szacownego grona kupionych medyków , u nas dla przykładu Czerniak .
Dzięki za publikację , TV nie oglądam , a oficjalne portale społecznościowe mam głęboko w kapeluszu .
Miłej niedzieli . :)