~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Dla mnie wzorem do szczepienia jest Niedzielski :)
PIS-PO-PRL napisał(a): Kolejne badanie, które porwierdza że należy szczepić emerytów...
I tylko tyle.
~~dddd napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Dla mnie wzorem do szczepienia jest Niedzielski :)
Też byłęś na szczepieniu w tym samym ubranku??
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Kolejne badanie, które porwierdza że należy szczepić emerytów...
I tylko tyle.
Brawo Panie PRL , nie ważne że nie zrozumiał Pan treści całego artykułu , ważne że powoli coś dotarło .
Proszę czytać powoli , jestem pewien że i to Pan zrozumie .
Włoski Instytut Służby Zdrowia opublikował analizę dotyczącą zakażeń koronawirusem. Wynika z niej, że osoby przed 40. rokiem życia, które się zaszczepiły przeciwko COVID-19 mają niemal zerowe ryzyko hospitalizacji z powodu tej choroby.
Jeszcze jeden artykuł i wypowiedź ludzi którzy stracili swoich bliskich w różnym wieku .
Poruszające są słowa :
Jeden z bohaterów spotu powiedział: "Wasze słowa mogą zabić, tak jak zabiły mojego ojca". Jeśli słowa lekarzy, naukowców i władz przestają mieć znaczenie, to niech przemówią ludzie, którzy stracili najważniejsze dla siebie osoby. Oni nie zdążyli się zaszczepić...
https://portal.abczdrowie.pl/zdazysz-spot-akcji-wirtualnej-polski
~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a):Ktoś napisał: ~~dddd napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Dla mnie wzorem do szczepienia jest Niedzielski :)
Tak samo jak on się zaszczepię roztworem soli fizjologicznej
~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a):Ktoś napisał: ~~dddd napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Dla mnie wzorem do szczepienia jest Niedzielski :)
Tak samo jak on się zaszczepię roztworem soli fizjologicznej
A ja jestem święty Antoni!!
Robimy konkurs kto większą głupotę palnie??!!!:D:D
~~Ciemnopopielaty Rannik napisał(a): Dla mnie wzorem do szczepienia jest Niedzielski :)
Oni wszyscy tak sie szczepią!
https://nczas.com/2021/07/10/szczepienie-niedzielskiego-ten-szczegol-zwrocil-uwage-internautow-fotki-byly-tego-samego-dnia-robione/