~~Iga napisał(a): Mam nadzieję, że Władze Miasta czy Gminy nie dopuszczą do zamknięcia Urzędów, bo będą tam siedzieć niezaszczepieni Urzędnicy działający na szkodę setek zaszczepionych Interesantów.
~~Rubinowy Judaszowiec napisał(a): szczepia sie przez panikę lub głupote
https://www.cda.pl/video/5942252be
PIS-PO-PRL napisał(a): Tak się rozpędziłem że już pod marketem czekam ;)
Zastosowana autokorekta
~~Srebrzystobiały Pustynnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Iga napisał(a): Mam nadzieję, że Władze Miasta czy Gminy nie dopuszczą do zamknięcia Urzędów, bo będą tam siedzieć niezaszczepieni Urzędnicy działający na szkodę setek zaszczepionych Interesantów.
Ale jak?
Niezaszczepieni urzednicy beda zarazac zaszczepionych? Serio? To po co te szczepienia?
~~Jan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrzystobiały Pustynnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Iga napisał(a): Mam nadzieję, że Władze Miasta czy Gminy nie dopuszczą do zamknięcia Urzędów, bo będą tam siedzieć niezaszczepieni Urzędnicy działający na szkodę setek zaszczepionych Interesantów.
Ale jak?
Niezaszczepieni urzednicy beda zarazac zaszczepionych? Serio? To po co te szczepienia?
A gdzie tu jest napisane, że niezaszczepieni Urzędnicy będą zarażać zaszczepionych Interesantów ? Raczej Urzędnik się zamknie!
To jest wypowiedź typowego Antyszczepionkowca. Cos przeczyta ale nie do końca i bez zrozumienia i buzuje się.
Faktem jest, że największy procent antyszczepionkowców to totalna ciemnota.
Ciemnota to fakt, i do tego mająca dostęp do cudów techniki