Horus napisał(a): a co później?
~~Turkusowy Lilak napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): a co później?
Jak to co ,ZBIR ,wjazd do Rosji i Białorusi bez wiz ,tania ropa i gaz .Wczasy w Soczi i nad Morzem Czarnym ,tak jak w sojuzie wspólne baby ,tanie walonki i kufajki . Słonina i bimber ,ja jestem za .
~~Turkusowy Lilak napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): a co później?
Jak to co ,ZBIR ,wjazd do Rosji i Białorusi bez wiz ,tania ropa i gaz .Wczasy w Soczi i nad Morzem Czarnym ,tak jak w sojuzie wspólne baby ,tanie walonki i kufajki . Słonina i bimber ,ja jestem za .
~~Jasnoturkusowy Chmiel napisał(a):Ktoś napisał: ~~Turkusowy Lilak napisał(a):Co mi po wolności ,?Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): a co później?
~~Turkusowy Lilak napisał(a): Ktoś napisał: Horus napisał(a): a co później?
Wychowany w sowieckiej niewoli niewolniku nie potrafiłbyś żyć w wolnym kraju , współczuje .
Pewnie zazdrościsz ,bab ,słoniny i bimbru . A w zimę na dodatek tania kufajka i walonki ,żyć nie umierać ,
~~Turkusowy Lilak napisał(a): To my wszyscy zostaliśmy ukarani to z naszych podatków kasa dla eurokratów na wyższe pensje i premie .
POLSKO obudź się , zdjęliśmy kajdany sowieckie , zdejmijmy brukselskie .