Qwax , dowodów na pozytywne dane o szczepieniu ( choć nie o to Tobie chodzi ) a nie potrafisz znaleźć o badaniach nad lekiem na covid pod nosem w Polsce .
Polski lek na koronawirusa pierwszym na świecie .
Transfuzja produktów krwiopochodnych, zwłaszcza osocza, jest jedną z obecnie proponowanych na świecie terapii osób zainfekowanych wirusem.
https://dworska.pl/test/polski-lek-na-koronawirusa-pierwszym-na-swiecie
Izraelski lek na COVID-19 wyleczył 90 proc. testowanych pacjentów. Teraz wchodzi w trzecią fazę badań .
EXO-CD24, lek na koronawirusa opracowany przez izraelskich lekarzy, jest skuteczny w niemal 90 proc. w II fazie badań klinicznych. Teraz czas na fazę trzecią. Co ciekawe, w lutym inny izraelski lek - Allocetra - również wykazał się skutecznością na poziomie 90 proc. w II fazie. Oznacza to, że możemy być coraz bliżej końca pandemii.
Lek na COVID-19 jeszcze w tym roku? To tabletki, które można zażywać w domu .
Po niemal 1,5 roku walki z pandemią koronawirusa na horyzoncie pojawia się nowa perspektywa. Jeśli potwierdzą się zapowiedzi koncernu Pfizer, do końca roku na rynku pojawi się lek na COVID-19, który będzie można stosować podobnie jak specyfiki na grypę. Na razie trwają jednak badania nad jego skutecznością.
Dodam jeszcze że - Trwają badania nad amantadyną w leczeniu COVID-19 .
Badanie kliniczne dotyczące zastosowania amantadyny w leczeniu COVID-19 ruszyło w kwietniu tego roku. Projekt otrzymał 6,5 mln zł dofinansowania z Agencji Badań Medycznych. Jego liderem został Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 4 w Lublinie. W badania zaangażowały się także ośrodki z Lublina, Warszawy, Rzeszowa, Grudziądza, Wyszkowa oraz Kalwarii Zebrzydowskiej. „Dotychczas kilkudziesięciu pacjentów wzięło udział w badaniu klinicznym. Docelowo powinno liczyć ono 200 uczestników, ale myślę, że do opracowania wstępnych analiz wystarczające będzie około 100 osób” – zaznaczył w rozmowie z PAP prof. Konrad Rejdak.
https://naukawpolsce.pap.pl/aktualnosci/news%2C89034%2Ctrwaja-badania-nad-amantadyna-w-leczeniu-covid-19.html
Starczy i tak nie uwierzysz taką masz naturę .
Co do waszych ekspertów , celowo podałem Brauna i Sośnierza , to oni robią Tobie wodę z mózgu , poza tym nie znam żadnego poważnego naukowca antyszczepinkowca który by poza negacją przeprowadził badanie .
Jest co prawda jeden na forum " profesor " Chmiel i paru innych anonimowych " uczonych " co wszystko wiedzą z filmików i portali antyszczepionkowców , tacy nie są dla mnie autorytetami .
Dopisane 26.09.2021r. o godz. 13:03:
PS .- Qwax wpisu nad filmikiem który wkeiłeś nie skomentuję , śmieszą mnie wszyscy wciskający mi swoje brednie na mój temat i piszący mój życiorys horusie 2.
Dopisane 26.09.2021r. o godz. 13:07:
Horus napisał(a): Lucusiu ...
powyżej masz odpowiedź na swój problem...;D
czy to co właśnie tam brzmi sensownie i logiczne trafia do ciebie?
jestem pewien że nie .... bezwolna ''maso'' :D
Tak Januszku brzmi bardzo sensownie dla Ciebie , dla mnie błazenada to argument błaznów dla Januszków .