M21W2 napisał(a): Panie PRL tak się Pan zaplątał w te 50% że nie potrafi nic logicznego napisać , Trzech muszkieterów- Horus -Qwax - PRL walczą ramię w ramie z nauką i jej osiągnięciami .
M21W2 napisał(a): PANIE PRL , nie chce Pan napisać o co chodzi z tymi 50% . ok . Dzięki za filmik , jest mi to znane , cowid zostanie z nami jak wirusy grypy będzie mutował .
Tylko chwalić Kanadyjczyków za dbałość o zdrowie własnego narodu .
Niech Pan raz na zawsze przyjmie do wiadomości że szczepienia im ich więcej tym jest większa szansa na maksymalne ograniczenie skutków covida .
M21W2 napisał(a): PANIE PRL , nie chce Pan napisać o co chodzi z tymi 50% . ok . Dzięki za filmik , jest mi to znane , cowid zostanie z nami jak wirusy grypy będzie mutował .
Niech Pan raz na zawsze przyjmie do wiadomości że szczepienia im ich więcej tym jest większa szansa na maksymalne ograniczenie skutków covida .
Horus napisał(a):
HAHAHAHA...
HAHAHAHA...
PIS-PO-PRL napisał(a): noo Qwax ciągle myśli że te 50% to moc nalewki jaką pijam, a Horus że to wynik Konfederaccji jaki im daje w najbliższych wyborach.
Pan na bank jakoś sobie te % "logicznie" poukłada... kiedyś :D
Horus napisał(a): no właśnie ...
o pisdzielskich kłamstwach ,oszustwach więc i o Lucusiu...;D
M21W2 napisał(a): pogubiłem się .