~~Bladofioletowy Goździk napisał(a): i pomyśleć że stare dziadygi ok 80-ki mają pamięć i potrafią interneta odpalić
~~Bladofioletowy Goździk napisał(a): i pomyśleć że stare dziadygi ok 80-ki mają pamięć i potrafią interneta odpalić
~~123 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladofioletowy Goździk napisał(a): i pomyśleć że stare dziadygi ok 80-ki mają pamięć i potrafią interneta odpalić
Gdyby głupota umiała fruwać, trudno by było ujrzeć niebo w tym kraju.
~~zenek napisał(a): Ja pamiętam że pan Bigosiński miał swój zakład fryzjerski na Komuny Paryskiej na przeciw restauracji Zajazd Śląski. Ale na przeciw Kościoła? Nie kojarzę.
~~Kasztanowatoczerwony Nagietek napisał(a):Ktoś napisał: ~~zenek napisał(a): Ja pamiętam że pan Bigosiński miał swój zakład fryzjerski na Komuny Paryskiej na przeciw restauracji Zajazd Śląski. Ale na przeciw Kościoła? Nie kojarzę.
Zenek, to kwestia wieku. Ja też pamiętam na Komuny, ale starsi pamiętają jeszcze inną lokalizację. Czyli młodzież jesteśmy:)