~~Bugmacher napisał(a): Ja liczę że będzie nas dużo na proteście. A wiem że w naszym pięknym mieście patriotów nie brakuj, tak że nie bój się patrioto wyjdz i zaprotestuj!!!:)
~~Bolecnauta napisał(a): Ja przyjdę! Warto protestować
~~Bugmacher napisał(a): Ja liczę że będzie nas dużo na proteście. A wiem że w naszym pięknym mieście patriotów nie brakuj, tak że nie bój się patrioto wyjdz i zaprotestuj!!!:)
~~Czerwonobrunatna Borówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bugmacher napisał(a): Ja liczę że będzie nas dużo na proteście. A wiem że w naszym pięknym mieście patriotów nie brakuj, tak że nie bój się patrioto wyjdz i zaprotestuj!!!:)
I drzyj mordę pełną przekleństw razem ze starymi komuchami. Gratuluję lemingu.
~~Zjadłemzeby napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonobrunatna Borówka napisał(a):A co ci do tego , nie chcesz to nie idziesz .Księża gwałcą małe dzieci i PIS -dom się to podoba .Mamy różne gusta .Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bugmacher napisał(a): Ja liczę że będzie nas dużo na proteście. A wiem że w naszym pięknym mieście patriotów nie brakuj, tak że nie bój się patrioto wyjdz i zaprotestuj!!!:)
I drzyj mordę pełną przekleństw razem ze starymi komuchami. Gratuluję lemingu.
Jak można być patriotą i iść protestować, na korzyść obcego narodu, bo nie oszukujmy się Niemcy podbijają Europe za pomocą ue