Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chcemy Polski w Unii Europejskiej a nie w Federacji Rosyjskiej, protest w rynku bolesławieckim, niedziela 10 października
~~pis to zdrajcy i oszuści niezalogowany
10 października 2021r. o 12:02
kulawy już zadba żeby było dużo milicji w rynku. Ludzie mają się bać !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czerwonobrunatna Borówka niezalogowany
10 października 2021r. o 12:03
~~Bugmacher napisał(a): Ja liczę że będzie nas dużo na proteście. A wiem że w naszym pięknym mieście patriotów nie brakuj, tak że nie bój się patrioto wyjdz i zaprotestuj!!!:)

I drzyj mordę pełną przekleństw razem ze starymi komuchami. Gratuluję lemingu.
~~arek niezalogowany
10 października 2021r. o 12:04
~~Bolecnauta napisał(a): Ja przyjdę! Warto protestować

Myślisz, że warto niszczyć Polskę od środka przez nieodpowiedzialnych lewicowych działaczy, którzy wyborów wygrać nie potrafią a pozostaje im robienie zadym na ulicy i próby kolejnych nieudanych zamachów stanu?
~~Piwny Wrzosiec niezalogowany
10 października 2021r. o 12:10
~~Bugmacher napisał(a): Ja liczę że będzie nas dużo na proteście. A wiem że w naszym pięknym mieście patriotów nie brakuj, tak że nie bój się patrioto wyjdz i zaprotestuj!!!:)

Ty Jesteś Patriota? A protestujesz w imię tego, ze nie chcesz żeby w Polsce najwyższym aktem prawnym była Konstytucją?
Cos Ci się w głowie pomieszało?
~~Zjadłemzeby niezalogowany
10 października 2021r. o 12:13
~~Czerwonobrunatna Borówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bugmacher napisał(a): Ja liczę że będzie nas dużo na proteście. A wiem że w naszym pięknym mieście patriotów nie brakuj, tak że nie bój się patrioto wyjdz i zaprotestuj!!!:)

Jak można być patriotą i iść protestować, na korzyść obcego narodu, bo nie oszukujmy się Niemcy podbijają Europe za pomocą ue
~~zimowit niezalogowany
10 października 2021r. o 12:19
~~Zjadłemzeby napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czerwonobrunatna Borówka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bugmacher napisał(a): Ja liczę że będzie nas dużo na proteście. A wiem że w naszym pięknym mieście patriotów nie brakuj, tak że nie bój się patrioto wyjdz i zaprotestuj!!!:)

Jak można być patriotą i iść protestować, na korzyść obcego narodu, bo nie oszukujmy się Niemcy podbijają Europe za pomocą ue
A co ci do tego , nie chcesz to nie idziesz .Księża gwałcą małe dzieci i PIS -dom się to podoba .Mamy różne gusta .
~~komuch niezalogowany
10 października 2021r. o 12:46
Sasa ojciec czynny członek PZPR ( Polskie Zjednoczenie Pachołków Rosji ) człowiek Stanisława Cioska
teraz wysyła swego synka
~~Cimoszewicz niezalogowany
10 października 2021r. o 13:37
No to prawdziwy KOMYSZY SYN . GRATULACJE .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Gerresheimer zaprasza