Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chcemy Polski w Unii Europejskiej a nie w Federacji Rosyjskiej, protest w rynku bolesławieckim, niedziela 10 października
~~Krasna Przylaszczka niezalogowany
10 października 2021r. o 13:41
~~zimowit napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zjadłemzeby napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwonobrunatna Borówka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bugmacher napisał(a): Ja liczę że będzie nas dużo na proteście. A wiem że w naszym pięknym mieście patriotów nie brakuj, tak że nie bój się patrioto wyjdz i zaprotestuj!!!:)

I drzyj mordę pełną przekleństw razem ze starymi komuchami. Gratuluję lemingu.

Jak można być patriotą i iść protestować, na korzyść obcego narodu, bo nie oszukujmy się Niemcy podbijają Europe za pomocą ue A co ci do tego , nie chcesz to nie idziesz .Księża gwałcą małe dzieci i PIS -dom się to podoba .Mamy różne gusta .

Ty wolisz jak Cię Niemiec w dupę popycha :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Polak niezalogowany
10 października 2021r. o 13:52
Ja dzisiaj też idę . Mój ojciec był pachołkiem radzieckim , starym komuchem yebanym . Więc mój obowiązek protestować przeciwko PIS .
~~Marta niezalogowany
10 października 2021r. o 13:57
Ten znowu się lansuje. Jakie to typowe dla lewicy. Zawsze staje niby w czyjeś obronie. A w rzeczywistości wiadomo o co chodzi...
Smutne jest jak w życiu nie ma się innych perspektyw.
~~Brązowopłowa Gipsówka niezalogowany
10 października 2021r. o 14:07
Dlaczego mówicie za kogoś? "my bolesławian ie". Ja jestem przeciwny waszym oszołomskim ideom..Ale właśnie tacy jesteście, decydowac za kogoś bo wy jesteście najmądrzejsi i dlatego duża wiekszasc mojego kraju się tylko i aż z was nabija. Jestescie wstrętni, samolubni, poddańczy, lizusy, sługusy. Zero honoru i wstydu.
~~Biskupi Hiacynt niezalogowany
10 października 2021r. o 14:15
Podczas gdy Niemcy potępiają brak niezawisłości polskiego sądownictwa i chcą wypchnąć kraj z UE, w Berlinie kanclerz, gabinet i Trybunał Konstytucyjny (którego prezesem jest były poseł CDU) uzgadniają przy przytulnej kolacji swoją przyszłą politykę” – napisał na Twitterze belgijski historyk, prof. David Engels. Lecz wasaza niemiecka ojczyzna może co?
~~Ja bolesławianin niezalogowany
10 października 2021r. o 14:19
Można protestować w demokratycznym państwie i tego nikt nie zabrania, ale robić prowokacje, napuszczać ludzi na siebie wprowadzać w błąd to gra na szkodę Polski.
Nikt nie chce wyprowadzać Polski z Unii, a decyzja Trybunału konstytucyjnego w innych państwach UE została przyjęta z zadowoleniem tylko "polska opozycja" protestuje.

Europa nie chce dyktatury sędziów TSUE!!!
~~POLEXIT - TAK TAK TAK niezalogowany
10 października 2021r. o 14:43
Nie chcę Polski w Unii! Unii i TSUE należy pokazać hasło bardzo postępowe i lewicowo-LGBT lansowane przez Lamparta - "Wy..ać!"
~~Rapapa niezalogowany
10 października 2021r. o 15:00
A ja myślę że sztczna inteligencja nami manipuluje tworzy sobie pomału źródła energii które zapewnia nieśmiertelne życie i wykosi nas w pien trucicieli
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza