~~Ksyea napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ojej Horus napisał wreszcie prawdę , na wschodzie imbecyle mądrzeją , rośnie tam liczba szczepień i tych co mówią jaka , jaki ja byłem głupi /a , zrozumieli jak ich i ich rodziny to świństwo dopadło .
Imbecyle z forum bolca do tego nie dorośli .
Słuchaj kondonku... jak chcesz to sie szczep nawet w g ł u p i e czoło.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ksyea napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a)
Imbecyli antyczepionkowców jak was nazwał Horus nie słucham , opóźnieni w rozwoju .
dupku...nie przypisuj mi tego czego nie napisałem...
pieprzony oszuście i manipulancie...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ksyea napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ojej Horus napisał wreszcie prawdę , na wschodzie imbecyle mądrzeją , rośnie tam liczba szczepień i tych co mówią jaka , jaki ja byłem głupi /a , zrozumieli jak ich i ich rodziny to świństwo dopadło .
Imbecyle z forum bolca do tego nie dorośli .
Słuchaj kondonku... jak chcesz to sie szczep nawet w g ł u p i e czoło.
Imbecyli antyczepionkowców jak was nazwał Horus nie słucham , opóźnieni w rozwoju .
Oj malutki człowieczku z bąbką w nosku czytaj ze zrozumieniem komentarze brak słów dojze nic od siebie nie piszesz tylko wszystko kopjuj ,wklej a nic mądrego nie masz w swojej malutkiej główce przykro ale i zarazem zabawne bo ubaw cały czas z ciebie jest.
Horus napisał(a): Lucuś...
jesteś tak zabawny że nie sposób ominąć twoje ''pienia'' a to ze budzisz u wielu już nie wesołość a niechęć to nie dziw się bo sam sobie na to zapracowałeś ...;D
''bojowniku'' ;D
nawet w temacie o szczepieniach nie mogłeś się powstrzymać od ''wkrętki'' jak to ty za ''komuny '' przeskakiwałeś płoty ...
nadejdzie czas kiedy zdjęcie Kornela też podrzesz...hahaha
wazeliniarzu...;DDopisane 21.10.2021r. o godz. 20:01:Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ksyea napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a)
dupku...nie przypisuj mi tego czego nie napisałem...
pieprzony oszuście i manipulancie...;D
Dokładnie on poprostu prostak nie umie czytać ze zrozumieniem to typowy gimbo.