~~Rudobrązowy Sundaville napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudozłoty Floks napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niezależny obserwator napisał(a): Nie obchodzi mnie ta partia,ale co to za wybory,gdy jest jeden kandydat? Nikt więcej nie chciał kandydować? Cienko coś z tą partyjką,zaczyna się chyba równia pochyła,że tylko weterani muszą działać,bo nikt się nie garnie.
Czy mógł byś podać kontrkandydatów na Prezesa PIS Kaczyńskiego ,?
Tyle że wg łoPOzycji Kaczyński to reżym i despota, a PO kwintesencja demokracji... Ot co :)
~~Rudobrązowy Sundaville napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudozłoty Floks napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niezależny obserwator napisał(a): Nie obchodzi mnie ta partia,ale co to za wybory,gdy jest jeden kandydat? Nikt więcej nie chciał kandydować? Cienko coś z tą partyjką,zaczyna się chyba równia pochyła,że tylko weterani muszą działać,bo nikt się nie garnie.
Tyle że wg łoPOzycji Kaczyński to reżym i despota, a PO kwintesencja demokracji... Ot co :)
Ale wy wyborcy PIS twierdzicie że teraz dopiero jest demokracja ,nawet cieszycie się jak Kaczyński przysypia na konferencji prasowej w sprawie obronności Kraju .
~~Rudozłoty Floks napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudobrązowy Sundaville napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rudozłoty Floks napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niezależny obserwator napisał(a): Nie obchodzi mnie ta partia,ale co to za wybory,gdy jest jeden kandydat? Nikt więcej nie chciał kandydować? Cienko coś z tą partyjką,zaczyna się chyba równia pochyła,że tylko weterani muszą działać,bo nikt się nie garnie.
~~Rudobrązowy Sundaville napisał(a): Ktoś napisał: ~~Rudozłoty Floks napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niezależny obserwator napisał(a): Nie obchodzi mnie ta partia,ale co to za wybory,gdy jest jeden kandydat? Nikt więcej nie chciał kandydować? Cienko coś z tą partyjką,zaczyna się chyba równia pochyła,że tylko weterani muszą działać,bo nikt się nie garnie.
Ale wy wyborcy PIS twierdzicie że teraz dopiero jest demokracja ,nawet cieszycie się jak Kaczyński przysypia na konferencji prasowej w sprawie obronności Kraju .
Tak cieszymy się z Was :), bo on spiąc miażdży łoPOzycję jak chce. Wam tzteba tylko dać gadać. Jachirom, Kijowskim i innym