~~Bananowy Bluszcz napisał(a): I jeszcze jedno Qwerty, jako ten "przygłup" proszę uświadom mnie, który z minionych rządów tzw. III RP był lepszy od obecnego? Podaj też kto z polityków byłby na obecne czasy lepszym premierem niż M. Morawiecki,? Jaka koalicja byłaby lepsza od ZP? A może podasz chociaż jeden kraj UE, w którym nie ma galopującej inflacji i to wyższej niż w Polsce? I spoko, nie podawaj danych pochodzących z instytucji rządowych, możesz przecież oprzeć się na niezależnych i obiektywnych danych Eurostatu. A może podasz oceny obecnej sytuacji Polski z agencji ratingowych? No nie powiesz mi chyba, że i w tych europejskich i światowych instytucjach i firmach swoje wpływy ma J. Kaczyński. Chcesz uprawiać propagandę anty PiS, możesz. Tylko miej na uwadze, że są ludzie, którzy potrafią patrzeć na świat i życie racjonalnie i obiektywnie.
Podam Ci tylko jeden Kraj ,Norwegię tam Ludzie żyją godnie ale rządzący nie rozdają pieniędzy ze sprzedaży gazu tylko te pieniądze inwestują w rozwój Kraju kupują złoto ,nowe technologie bo wiedzą że kiedyś ten gaz się skończy i już dzisiaj się zabezpieczają ,a co robią Polskie rządy ,żeby trwać przy korycie kupują takich jak ty twoimi pieniędzmi a ty mlaskasz ze szczęścia .Ja pamiętam lepsze czasy i to te za niedobrej komuny gdzie ludzie pracowali ciężko ale się szanowali ,kiedyś kiełbasa piwna smakowała lepiej jak dzisiaj ośmiorniczki .Co z tego że dzisiaj mam kilka samochodów które wcale mnie nie cieszą ,bardziej się cieszyłem jak rodzice dołożyli mi i kupiłem Komarka .