Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Ustawa " Ochrona życia poczętego" do poprawy

~~wyszło szydło niezalogowany
5 listopada 2021r. o 12:57
2,5 bańki audi a8 stoi i niszczeje. Po co politykom takie pancerne limuzyny w bardzo religijnym kraju. Chyb Tusk stoi za rogiem i kamieniami ich obrzuca.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~hucpa niezalogowany
5 listopada 2021r. o 13:00
czy pisobolszewia będzie na pogrzebie zamordowanej Izabeli ?
~~osiem gwiazdek niezalogowany
5 listopada 2021r. o 13:32
https://wiadomosci.wp.pl/smierc-pacjentki-z-pszczyny-mamy-odpowiedz-z-episkopatu-6701500016626272a

j.ebać pis i czarną mafię. Szkodnicy i złodzieje Polski
~~Czerwonawy Chmiel niezalogowany
5 listopada 2021r. o 13:53
"Boli mnie serce, boli mnie cała klatka piersiowa, trzęsę się i ryczę! Mordercy!"

https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwien7iGn4H0AhWBtYsKHYFcC7wQFnoECAIQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Ftv%2FCV3jz1dAehm%2F%3Futm_source%3Dig_embed%26utm_campaign%3Dloading&usg=AOvVaw10Dbgay-6bJpO1XKifCX8J

Serce krwawi - mózg nie ogarnia.

ODCZŁOWIECZENIE!
5 listopada 2021r. o 14:58
"Na razie dzięki ustawie aborcyjnej muszę leżeć.
I nic nie mogą zrobić.
Zaczekają aż umrze lub coś się zacznie, a jeśli nie, to mogę spodziewać się sepsy. Przyspieszyć nie mogą.
Musi albo przestać bić serce, albo coś się musi zacząć"

– wiadomość od córki pani Barbara.

"Zgłaszała, że się źle czuje. Lekarz mówił jej, że nie widzi nic niepokojącego. Potem znowu gorączka i kroplówka i nic więcej.
W nocy klęczała na ziemi i wymiotowała. Na drugi dzień dowiedzieliśmy się, że Iza zmarła. Dla mnie to jest bulwersujące, karygodne, ona mogła żyć.

Ona cały czas mówiła, że nie chce umierać, że ma dla kogo żyć"

— relacjonowała pacjentka (z jej sali), która zdecydowała się na zeznawanie w sprawie.
~~eqfzeqza niezalogowany
5 listopada 2021r. o 18:13
aborcja może być dokonana: • gdy ciąża stanowi zagrożenie dla życia i zdrowia kobiety; • gdy zachodzi uzasadnione podejrzenie, że ciąża jest skutkiem czynu zabronionego
5 listopada 2021r. o 20:48
~~eqfzeqza napisał(a): "Na razie dzięki ustawie aborcyjnej muszę leżeć.
I nic nie mogą zrobić.
Zaczekają aż umrze lub coś się zacznie, a jeśli nie, to mogę spodziewać się sepsy. Przyspieszyć nie mogą.
Musi albo przestać bić serce, albo coś się musi zacząć"

– wiadomość od córki pani Barbara.

"Zgłaszała, że się źle czuje. Lekarz mówił jej, że nie widzi nic niepokojącego. Potem znowu gorączka i kroplówka i nic więcej.
W nocy klęczała na ziemi i wymiotowała. Na drugi dzień dowiedzieliśmy się, że Iza zmarła. Dla mnie to jest bulwersujące, karygodne, ona mogła żyć.

Ona cały czas mówiła, że nie chce umierać, że ma dla kogo żyć"

— relacjonowała pacjentka (z jej sali), która zdecydowała się na zeznawanie w sprawie.

"Pajacu na pis_iej gumce", gdyby zrobili aborcję to uratowaliby jej życie - wówczas ciąża nie byłaby zagrożeniem, poszliby "siedzieć".

6 listopada 2021r. o 10:58
Najnowsza 'propozycja' kalifatu:

"Za gwałt 12 lat,

za aborcję ciąży z gwałtu - dożywocie.

Całkowity zakaz aborcji i groźba kary, w tym nawet więzienia, obowiązuje w siedmiu krajach na świecie. W Salwadorze, Nikaragui, Chile, Gwatemali, Dominikanie, Watykanie oraz na Malcie.

Istnieje spora szansa, że ósme miejsce zajmie wkrótce Polska."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy