Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
17 nowych zakażeń, 1958 mieszkańców powiatu na kwarantannie
~~ARMAGEDON niezalogowany
12 listopada 2021r. o 12:27
Jeżeli macie takie dowody że ktoś ginie w wypadku i jest ofiarą covidu to bardzo proszę o przedstawienie ich, z tego co ja wiem, u nas ofiary wypadku są normalnie traktowane jak ofiary wypadku a nie śmierci przez covid. Na pewno nie znajdziecie w akcie zgonu covid.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szkarłatny Rozpław niezalogowany
12 listopada 2021r. o 12:31
~~ARMAGEDON napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Rozpław napisał(a): Nigdy nie zaczepiam tylko zawsze prawda was kole i zaraz jest atak szczególnie Ty

Może udaj się do okulisty... bo akurat ja tutaj jestem nad wyraz spokojny i opanowany, pokojowo nastawiony, nie daje się sprowokować w pyskówki :) to że czasem stwierdzam oczywiste fakty to żaden atak.

Jakie fakty ty albo zamykasz lasy albo szczepić się karzesz ,i podpuszczasz wszystkich żeby tępili tych którzy się nie szczepili ,jakieś komentarze w stylu obstrzezenia dla nie szczepionych ,FOLIARZ itd,itd odwal się człowieu pilnuj siebie a innych zostaw w spokoju zaszczepiłes się to nie masz powodu do obaw i zachowaj swoje uwagi , sugestie dla siebie na początku pisałeś modliles się ,lasy zamykałes jak już wspomniałam wcześniej ,tepiles ludzi i tepisz do tej pory nieszczepionych patrz proszę na siebie a innych zostaw w spokoju . Miłego popołudnia życzę.
12 listopada 2021r. o 12:32
~~ARMAGEDON napisał(a): Odpowiedz

I tu się mylisz mama moja zmarła miesiąc temu lekarz stwierdzający zgon wypalił z pytaniem wpisać COVID także nie pisz śmieci .
~~ARMAGEDON niezalogowany
12 listopada 2021r. o 12:33
~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Odpowiedz

I tu się mylisz mama moja zmarła miesiąc temu lekarz stwierdzający zgon wypalił z pytaniem wpisać COVID także nie pisz śmieci .

Trzeba było nagrać i zgłosić to do prokuratury.
~~Jasnoszara Rezeda niezalogowany
12 listopada 2021r. o 12:36
szczepienia co 4 miesiące???? na to wygląda.......
~~Pinochet niezalogowany
12 listopada 2021r. o 12:39
~~ARMAGEDON napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Odpowiedz

Do prokuratury ,to trzeba zgłosić cała ta ekipę ,która w Polsce wprowadziła ten cyrk covidowy.Ciebie nie,bo Ty tylko jesteś pożytecznym glupkiem
12 listopada 2021r. o 12:40
~~ARMAGEDON napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Plus wypraszam sobie, nie piszę śmieci, tylko bardzo mądre i inteligentne posty, a to że niektórzy nie potrafią ich zrozumieć... to co ja poradzę? : D

Śmieci i wymiociny swoje piszesz i w dodatku musisz mieć smutne i nudne życie.

Po prostu nie ogarniasz przekazu myśli, wybaczam ci, zbłądziłaś, może się kiedyś nawrócisz na dobrą drogę.

Ty zabłądziłes poprzestawiało ci się trochę w głowie piszesz i czerpiesz wiedzę tylko z TV i to co piszą w internecie albo co sam sobie wygoglujesz a ja pisząc tu informacje to to co dzieje się w pracy u mnie ,znajomi co mówią mojej kuzynki mąż do tej pory już 3 miesiąc walczy z powikłaniem po szczepieniu dlatego nie pisz że to cudowny eliksir bo to preparat którego skutki moga dawać znać o sobie po czasie nie musi to być teraz może być za pół roku,za rok jak by to było takie cudowne to by ludzie nie chorowali też i są przypadki że leżą pod respiratorami a niby nie mieli . Najpierw mówili szczepić się ,szczepionka chroni przed zarażeniem , później odwrócili wszystko szczepionka chroni przed ciężkim przejściem choroby ,teraz znowu odwrót Delta jest tak silnym wirusem trzeba wziąć 3 dawkę no to samo to dla kogoś myślącego że coś nie tak jest z ta szczepionka .
12 listopada 2021r. o 12:43
~~ARMAGEDON napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Odpowiedz

Człowieku byliśmy w szoku bo w nocy mama zmarła to człowiek myślał tato mój tylko odpowiedział że cytuje udam kur.....że tego od Pani nie słyszałem.Jest faktów taki że kuzynki mąż tez miał wypadek we wrześniu oczywiście śmiertelny to też lekarz ale akurat we Wrocławiu zapytał czy wpisujemy COVID także tych faktów jest .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.