~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Rozpław napisał(a): Nigdy nie zaczepiam tylko zawsze prawda was kole i zaraz jest atak szczególnie Ty
Może udaj się do okulisty... bo akurat ja tutaj jestem nad wyraz spokojny i opanowany, pokojowo nastawiony, nie daje się sprowokować w pyskówki :) to że czasem stwierdzam oczywiste fakty to żaden atak.
~~ARMAGEDON napisał(a): Odpowiedz
~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Odpowiedz
I tu się mylisz mama moja zmarła miesiąc temu lekarz stwierdzający zgon wypalił z pytaniem wpisać COVID także nie pisz śmieci .
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Odpowiedz
I tu się mylisz mama moja zmarła miesiąc temu lekarz stwierdzający zgon wypalił z pytaniem wpisać COVID także nie pisz śmieci .
Trzeba było nagrać i zgłosić to do prokuratury.
Do prokuratury ,to trzeba zgłosić cała ta ekipę ,która w Polsce wprowadziła ten cyrk covidowy.Ciebie nie,bo Ty tylko jesteś pożytecznym glupkiem
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Plus wypraszam sobie, nie piszę śmieci, tylko bardzo mądre i inteligentne posty, a to że niektórzy nie potrafią ich zrozumieć... to co ja poradzę? : D
Śmieci i wymiociny swoje piszesz i w dodatku musisz mieć smutne i nudne życie.
Po prostu nie ogarniasz przekazu myśli, wybaczam ci, zbłądziłaś, może się kiedyś nawrócisz na dobrą drogę.
Ty zabłądziłes poprzestawiało ci się trochę w głowie piszesz i czerpiesz wiedzę tylko z TV i to co piszą w internecie albo co sam sobie wygoglujesz a ja pisząc tu informacje to to co dzieje się w pracy u mnie ,znajomi co mówią mojej kuzynki mąż do tej pory już 3 miesiąc walczy z powikłaniem po szczepieniu dlatego nie pisz że to cudowny eliksir bo to preparat którego skutki moga dawać znać o sobie po czasie nie musi to być teraz może być za pół roku,za rok jak by to było takie cudowne to by ludzie nie chorowali też i są przypadki że leżą pod respiratorami a niby nie mieli . Najpierw mówili szczepić się ,szczepionka chroni przed zarażeniem , później odwrócili wszystko szczepionka chroni przed ciężkim przejściem choroby ,teraz znowu odwrót Delta jest tak silnym wirusem trzeba wziąć 3 dawkę no to samo to dla kogoś myślącego że coś nie tak jest z ta szczepionka .
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Odpowiedz
Trzeba było nagrać i zgłosić to do prokuratury.
Człowieku byliśmy w szoku bo w nocy mama zmarła to człowiek myślał tato mój tylko odpowiedział że cytuje udam kur.....że tego od Pani nie słyszałem.Jest faktów taki że kuzynki mąż tez miał wypadek we wrześniu oczywiście śmiertelny to też lekarz ale akurat we Wrocławiu zapytał czy wpisujemy COVID także tych faktów jest .