Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
17 nowych zakażeń, 1958 mieszkańców powiatu na kwarantannie
~~Szkarłatny Rozpław niezalogowany
12 listopada 2021r. o 13:09
~~ARMAGEDON napisał(a): Dobra żyjcie sobie w tym swoim wyimaginowanym świecie spisku i podejrzeń, nikt wam tego nie zabroni :)

Zdrowia życzę raz jeszcze.

Nie mam nic do osób zaszczepionych to ich wybór tak nakręcili ludzi ze to pomaga i kto w to wierzy nic mi do tego każdy ma prawo wyboru ,tylko denerwuje mnie fakt że wy ,ty i inni tobie podobni piszecie że FOLIARZ ,ZE OBSTRZEZENIA DLA NIE SZCZEPIONYCH ZE PASZPORTY COVIDOWE ,ZE PREMIE ZABRAC ZE NIESZCZEPIONY,KAZAC PLACIC ZA LECZENIE ZE NIESZCZEPIONY ITD,ITD,ITD .O to chodzi że poprostu nie potępiaj mnie ja nie będę potępiać ciebie i innych twojego pokroju .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
12 listopada 2021r. o 13:11
mylicie się ...
nagrywanie bez zgody jest dopuszczalne i w świetle prawa można je przedstawić w sądzie jako dowód...

podobna sytuacja jest z nagrywaniem kamerą samochodową ...
niedopuszczalne i karane może być tylko publikowanie w sieci zapisów rozmowy lub filmu bez zgody nagrywanego

nie musicie mi wierzyć ale sprawdzić jak to funkcjonuje zawsze możecie...
12 listopada 2021r. o 13:13
Horus napisał(a): mylicie się ...
nagrywanie bez zgody jest dopuszczalne i w świetle prawa można je przedstawić w sądzie jako dowód...

podobna sytuacja jest z nagrywaniem kamerą samochodową ...
niedopuszczalne i karane może być tylko publikowanie w sieci zapisów rozmowy lub filmu bez zgody nagrywanego

nie musicie mi wierzyć ale sprawdzić jak to funkcjonuje zawsze możecie...

No może masz rację lecz kto w takiej chwili spodziewa się takiego pytania i by włączał nagrywanie .
22258
#Horus nieaktywny
12 listopada 2021r. o 13:17
oczywiście że tak...
sytuacja w jakiej stają ludzie w takiej chwili jest już wystarczająco stresująca...
trudno jest na chłodno to oceniać kiedy traci się bliskiego...
~~Jasnoturkusowy Chmiel niezalogowany
12 listopada 2021r. o 13:19
" Fakty " o których pisze Szkarłatny Rozpław są dostępne na twitterze , takie i podobne " fakty " powtarzają grupy antyszczepionkowców .
~~Błękitny Kosaciec niezalogowany
12 listopada 2021r. o 13:29
~~Jasnoturkusowy Chmiel napisał(a): " Fakty " o których pisze Szkarłatny Rozpław są dostępne na twitterze , takie i podobne " fakty " powtarzają grupy antyszczepionkowców .

~~Pinochet niezalogowany
12 listopada 2021r. o 13:34
~~Błękitny Kosaciec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnoturkusowy Chmiel napisał(a): " Fakty " o których pisze Szkarłatny Rozpław są dostępne na twitterze , takie i podobne " fakty " powtarzają grupy antyszczepionkowców .

"Antyszczepionkowcow" piszesz...Ci co stawiali opór do łaźni oświęcimskiej zapewne byli wyzwani przez współtowarzyszy i Niemców brudasami? W tym rzecz że szczepionka szczepionce nie równa.To co jest w ampulce może być lekarstwem,a równie dobrze trucizna.Panial?
12 listopada 2021r. o 13:36
Horus napisał(a): oczywiście że tak...
sytuacja w jakiej stają ludzie w takiej chwili jest już wystarczająco stresująca...
trudno jest na chłodno to oceniać kiedy traci się bliskiego...

Dokładnie.Pozdrawiam zdrowia życzę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Media Expert zaprasza