~~Pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Rozpław napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Odpowiedz
I tu się mylisz mama moja zmarła miesiąc temu lekarz stwierdzający zgon wypalił z pytaniem wpisać COVID także nie pisz śmieci .
Trzeba było nagrać i zgłosić to do prokuratury.
Do prokuratury ,to trzeba zgłosić cała ta ekipę ,która w Polsce wprowadziła ten cyrk covidowy.Ciebie nie,bo Ty tylko jesteś pożytecznym glupkiem
Dokładnie i jest tu ich więcej np.M21W12 kolejny też tylko kopjuje i wkleja to co wygogluje .
~~Pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Rozpław napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Odpowiedz
I tu się mylisz mama moja zmarła miesiąc temu lekarz stwierdzający zgon wypalił z pytaniem wpisać COVID także nie pisz śmieci .
Do prokuratury ,to trzeba zgłosić cała ta ekipę ,która w Polsce wprowadziła ten cyrk covidowy.Ciebie nie,bo Ty tylko jesteś pożytecznym glupkiem
Przecież i tak się to nie wydarzy, sam nie wierzysz w to co piszesz.
~~ARMAGEDON napisał(a): Dobra żyjcie sobie w tym swoim wyimaginowanym świecie spisku i podejrzeń, nikt wam tego nie zabroni :)
Zdrowia życzę raz jeszcze.
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Odpowiedz
I został by oskarżony o nielegalne nagrywanie lekarza...
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Rozpław napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Odpowiedz
Przecież i tak się to nie wydarzy, sam nie wierzysz w to co piszesz.
Faszyści też kiedyś myśleli,że będą do końca życia bezkarni.Choc wielu uniknęło kary,to się zgodzę.
I został by oskarżony o nielegalne nagrywanie lekarza...
Dokładnie o tym samym pomyślałam.