~~Pinochet napisał(a): Podtekst tego co napisał pan Lucjan był taki,że oto niezaszczepieni roznosza ta zarazę i trzeba ich izolować,by wy zaketchupowani moglibyście w końcu swobodnie żyć .Czy to nie podłość? Każdy kto chce takiej faszystowskiej dyskryminacji jest nie tylko głupi ,ale i podły.
qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): I to pewnie są ci z podrobionym paszportem :D
Czyli prawdziwie zaszczepieni nie umierają na covid.
Szach mat Qwax ;)
Przykre po raz kolejny zostać zaoranym ;)
Oczy mi się teraz otworzyły i już wiem, że te 200-300 osób, które średnio umiera tygodniowo i są w statystykach podawane, jako osoby w pełni zaszczepione to właściciele fałszywych certyfikatów szczepionkowych.
Ale teraz koniec z tym niecnym procederem - władza utnie łeb tej hydrze i w radio będą lecieć prawdziwe reklamy - ponad 100% hospitalizowanych i zmarłych to osoby niezaszczepione :)
Dlaczego wcześniej miałem klapki na oczach i nie słuchałem Radia Wolne Ocice??? ;)
PIS-PO-PRL napisał(a): ograniczanie wolności zachętą do szczepień?
Ty chyba jeszcze wczoraj inne poglądy miałeś czy coś mnie ominęło? ;P
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): Podtekst tego co napisał pan Lucjan był taki,że oto niezaszczepieni roznosza ta zarazę i trzeba ich izolować,by wy zaketchupowani moglibyście w końcu swobodnie żyć .Czy to nie podłość? Każdy kto chce takiej faszystowskiej dyskryminacji jest nie tylko głupi ,ale i podły.
To nie faszyzm, to po prostu zachęta do szczepienia, zobacz w Austrii, szturm na pkt szczepień, czyli chyba działa :)
Specjaliści, doradcy, lekarze uważają że polski rząd nie robi nic by rodaków zachęcić, że to błędna polityka, która będzie miała swoje konsekwencje w postaci ogromu zgonów oraz blokady służby zdrowia.
Bierność żeby nie stracić w słupkach poparcia.
~~Pinochet napisał(a): Szkoda że Cię nie znam ,dostałbyś przy najbliższej okazji z l...,tj.nagrode ode mnie ,bo jesteś genialny
~~ARMAGEDON napisał(a): Cicho tam, do pinocheta uderzam.
PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Cicho tam, do pinocheta uderzam.
aaa... że ten
to przepraszam
a już myślałem że wychwytuje co jak i kiedy :D