~~Pinochet napisał(a): dostałbyś przy najbliższej okazji z l...,
PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Cicho tam, do pinocheta uderzam.
aaa... że ten
to przepraszam
a już myślałem że wychwytuje co jak i kiedy :D
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): dostałbyś przy najbliższej okazji z l...,
Kolejka jest, z kimś tam nie pamiętam z kim mam pierwsza galę zaplanowaną bolec fame mma, mogę zapisać cię na drugą galę, reglektujesz?
:)
Zastosowana autokorekta
~~Pinochet napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Cicho tam, do pinocheta uderzam.
aaa... że ten
to przepraszam
a już myślałem że wychwytuje co jak i kiedy :D
Za to że lubisz żartować i autoironizowac,mimo wszystko chce mi się Z Tobą pisac
czyli jest nas już dwóch....hahaha
~~George Orwell napisał(a): https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-portugalia-nie-wyklucza-powrotu-restrykcji,nId,5651335
Komentatorzy wskazują, że pandemia nasila się w całym kraju, mimo że Portugalia należy do państw o najwyższym odsetku zaszczepionych obywateli. Podwójną dawkę przyjęło tam już prawie 87 proc. ludności.
Jest tak jak powiedział ponad rok temu Dr. Mike Yeadon były prezes Pfizer,po kolejnych dawkach tego preparatu będzie coraz gorzej,w końcowej fazie organizm nie będzie sobie w stanie radzić nawet z katarem