~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Zaraz wyjdą że swoich nor
Ty i Lucjan wyszliście pierwsi ;)
Dokładnie i obrażają jak zwykle ale oni muszą mieć swoje życie smutne i nudne masakra poprostu.
Pisanie prawdy to nie obraza, tylko nazywanie rzeczy po imieniu, zakoduj to sobie w końcu.
Wiem, że ciężko ci przeboleć że mam zawsze rację :)
PIS-PO-PRL napisał(a): Nie, twoje wyjście z nory w oczekiwaniu aż wylezą inni ;)
~~Szkarłatny Rozpław napisał(a): Armagedon i M21 czy wy aż tyle macie w sobie hamstwa .Co dały szczepienia powiedzcie nic poprostu nic jest coraz gorzej niż w zeszłym roku.Tu rząd powinien pozamykać te paby,dyskoteki ograniczyc młodzież trochę bo oni właśnie podchodzą do sprawy olewatorsko ,a wy ciągle antyszczepionkowce,foliarze opamujcie się obydwoje ja nie jestem antyszczepinkowa lecz nie mam przekonania do tej szczepionki każdy ma prawo do decyzji co was to obchodzi a ogólnie to ze względu zdrowotnych nie mogę też jej przyjąć .
Zastosowana autokorekta
PIS-PO-PRL napisał(a): już się nie tłumacz. Paluszki swędziały żaby tylko coś napisać.
a teraz ćsss i grzecznie czekać, aż udziele głosu