M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Zaraz wyjdą że swoich nor
Ty i Lucjan wyszliście pierwsi ;)
Dokładnie i obrażają jak zwykle ale oni muszą mieć swoje życie smutne i nudne masakra poprostu.
Nic w temacie , powtarzasz się , a tak poza tym nic ci nie dolega ? .
Nie dziękuję za diagnozę z tobą nie dyskutuje nie prowadzę rozmowe to prosiła bym żebyś nie wtrącał się ok .Dziękuję proszę abyś nie odpisywał a jak jesteś taki cwaniaczek to umów się i na żywo pogadaj .
~~Szkarłatny Rozpław napisał(a): Armagedon a powiedz mi jedno zamykają ludzi na izolacji domowej i nikt się nie interesuje to jak tak można zostawić samemu sobie dla mnie to nie pojęte lekarz nawet nie zadzwoni zapytać jak się czuje ,no to dla mnie to ludobójstwo w domu.Pozdrawiam Miłego popołudnia życzę i zdrowia.
~~Starozłoty Perukowiec napisał(a): I co dały szczepienie???????? kobieta lekkich obyczajow no nic nie dały .... połowa się zaszczepiła chorych tyle samo, szpital biznes kręci, dyrektorek zaciera ręce, ale mu ościenne powiaty rozwalają system i kasa ucieka jaka szkoda .... nie leczą chorych na inne choroby tylko dolary widzą na covidzie!!!!! paranoja.... dzieci chore bo zaraza ze szkół idzie ... mutują te choróbska w szkołach jak co roku .... grypka zima jest .... no ale lepiej mamić lud i zastraszać ....Zastosowana autokorekta
~~Szkarłatny Rozpław napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szkarłatny Rozpław napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a): Zaraz wyjdą że swoich nor
Ty i Lucjan wyszliście pierwsi ;)
Dokładnie i obrażają jak zwykle ale oni muszą mieć swoje życie smutne i nudne masakra poprostu.
Pisanie prawdy to nie obraza, tylko nazywanie rzeczy po imieniu, zakoduj to sobie w końcu.
Wiem, że ciężko ci przeboleć że mam zawsze rację :)
Jaka rację człowieku ty ciągle obrażasz w stylu antyszczepionkowce,foliarze a ty kim jesteś nazwij się bo ja twierdzę że jesteś hamskim dupkiem masz swoje życie nudne , smutne i czepiasz się innych nie znasz nas tu nie wiesz kto co ,czemu nie poddał się szczepieniu a wrzucasz wszystkich w jeden wór opanuj się ogarnij , najpierw przez dwa lata zamykałes las i modliles się teraz przyjęłes preparat to madrzysz się żyj sobie czego boisz się ciebie nie dopadnie choroba to przestań pieprzyć o tych szczepieniach.Na początku miało być tylko dwie dawki i koniec teraz 3 to ile razy będą wszczepiać ten wirus ludzia.Zostaw swoje teorie dla siebie i swoich bliskich chcesz pisać pisz o sobie zostaw innych.
BARCZYK ZASZCZEP SIE 10 RAZY. to co mowisz to wielka sciema i ty o tym wiesz
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Starozłoty Perukowiec napisał(a): I co dały szczepienie???????? kobieta lekkich obyczajow no nic nie dały .... połowa się zaszczepiła chorych tyle samo, szpital biznes kręci, dyrektorek zaciera ręce, ale mu ościenne powiaty rozwalają system i kasa ucieka jaka szkoda .... nie leczą chorych na inne choroby tylko dolary widzą na covidzie!!!!! paranoja.... dzieci chore bo zaraza ze szkół idzie ... mutują te choróbska w szkołach jak co roku .... grypka zima jest .... no ale lepiej mamić lud i zastraszać ....Zastosowana autokorekta
Masz rację tylko w jednym , coraz więcej chorych dzieci i ludzi młodych , Delta nie wybiera ,
" W szpitalach coraz więcej młodych i dzieci z niewydolnością oddechową
Eksperci wskazują jednoznacznie, że grudzień będzie najtrudniejszym okresem czwartej fali, a być może również pandemii. Z wyliczeń analityków z ICM UW wynika, że dobowe przyrosty zakażeń mogą sięgnąć nawet 36 tys. osób. Ale największy niepokój powinny wzbudzić dane dotyczące umieralności, możemy się spodziewać nawet 600 zgonów w ciągu doby. Dziś było ich najwięcej od początku czwartej fali: 526. Tylko w ciągu ostatniego tygodnia z powodu COVID zmarło 2 351 Polaków. Co 3 minuty ktoś w Polsce umiera z powodu COVID. Te liczby powinny przemawiać do wyobraźni."
Liczby nie przemówią do wyobraźni ludzi pozbawionych empatii , zmanipulowanych foliarzy .