~~Karminowoczerwona Kobea napisał(a): Bolesławiec jest przykładem
Polski w ruinie moralnej. Brak zasad administracja na poziomie Stalina ustawki bezkarność brak zasad. Młodzież nie chodzi już do kościołów jak oni będą żyć bez żadnych zasad, my chociaż tyle mamy to co nam w dzieciństwie wpoili reszta to komuchy wszystkich sortow
~~Ciemnopiwny Fasolnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Karminowoczerwona Kobea napisał(a): Bolesławiec jest przykładem
Polski w ruinie moralnej. Brak zasad administracja na poziomie Stalina ustawki bezkarność brak zasad. Młodzież nie chodzi już do kościołów jak oni będą żyć bez żadnych zasad, my chociaż tyle mamy to co nam w dzieciństwie wpoili reszta to komuchy wszystkich sortow
Ja nie chodzę do kościoła, bo moje zasady mi na to nie pozwalają, a konkretnie czuję obrzydzenie jak widzę ich pazerność, hipokryzję księży i samych wiernych oraz pedofilę i jej tuszowanie. Mam nadzieję, że ta instytucja upadnie w niedalekiej przyszłości i sobie głupi ryj rozwali.
~~Karminowoczerwona Kobea napisał(a): Bolesławiec jest przykładem
~~Gru napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnopiwny Fasolnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Karminowoczerwona Kobea napisał(a): Bolesławiec jest przykładem
Ja nie chodzę do kościoła, bo moje zasady mi na to nie pozwalają, a konkretnie czuję obrzydzenie jak widzę ich pazerność, hipokryzję księży i samych wiernych oraz pedofilę i jej tuszowanie. Mam nadzieję, że ta instytucja upadnie w niedalekiej przyszłości i sobie głupi ryj rozwali.
Znasz któregoś księdza pedofila?
To powiedz, wszyscy chcemy wiedzieć.
A ty jesteś ślepa i głucha czy po prostu głupia?
Nie czytasz gazet, nie oglądasz tv i nie słuchasz radia.
A najbliższy przykład: klecha z Ruszowa skazany już prawomocnie.
~~Malkon napisał(a):Ktoś napisał: ~~Karminowoczerwona Kobea napisał(a): Bolesławiec jest przykładem
Cóż geniuszy Karpat nie brakuje. Gdzie są rodzice chyba, że są to "komuchy wszystkich sortów". Ja dorastałem w czasach słusznie minionych i to rodzice wpajali mi zasady życiowe. Dzisiaj politycy robiąc nam często zupę z mózgów próbują wpajać pewne zasady bo na pewno nie życiowe. Uczą nas głównie jak nienawidzić drugiego człowieka, jak kopać dołki pod tym, który jest lepszy, który lepiej sobie radzi, pod tym któremu się w życiu udało.