Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Podpisz apel w obronie wolnych mediów w Polsce
~~PISS niezalogowany
23 grudnia 2023r. o 20:58
~~Czerwony Rozwar napisał(a): Przypominam: budżet Kancelarii Prezydenta jest DWUKROTNIE większy, niż roczny koszt utrzymania całej rodziny królewskiej w Wielkiej Brytanii. Wiem, że to szokujące, ale możecie sami sprawdzić w necie. Chyba czas na ograniczenie tego bizancjum pana Andrzeja.

Pierwsze co powinien zrobić nowy rząd to obciąć do maksimum subwencję na nikomu nie potrzebną kancelarię prezydenta .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Burgundowa Rogownica niezalogowany
23 grudnia 2023r. o 21:11
Koniec Szczujni - po 8 latach.
~~Burgundowa Rogownica niezalogowany
23 grudnia 2023r. o 21:28
"Prezydenckie weto zabiera pieniądze nauczycielom przedszkolnym i początkującym, za to znosi „kominówkę”, czyli umożliwia nieograniczone podwyżki dla prezesów państwowych spółek i agencji.
Wstyd.
Wesołych Świąt, Prezydencie.

Poszkodowanych uspokajam: poradzimy sobie z tym"
~~Leśne Ruchadło niezalogowany
23 grudnia 2023r. o 22:22
Niezależność TVP - o 3 godz.

"Niedawno Jarosław Kaczyński o 3:00 w nocy wykonał telefon do ówczesnego szefa TVP Mateusza Matyszkowicza.
Jaki był powód tej niecodziennej aktywności?
Jarosław Kaczyński włączył telewizor i widząc ciemny ekran pomyślał, że stacja nie nadaje: bał się sytuacji "jak w stanie wojennym".
Okazało się jednak, że TVP nadaje, a to prezes PiS niepoprawnie włączył kanał na telewizorze"
~~skorn niezalogowany
24 grudnia 2023r. o 22:16
Chyba wpadłem na to ,jak doszło do zawetowania podwyżek dla nauczycieli przez Prezydenta ."Ja się cały czas czegoś uczę, ja się bez przerwy czegoś uczę ",powiedział Prezydent ,potem spojrzał na efekty i postanowił nie zapłacić nauczycielom. Miłego.
~~Rudozłota Nemezja niezalogowany
24 grudnia 2023r. o 22:28
~~skorn napisał(a): Chyba wpadłem na to ,jak doszło do zawetowania podwyżek dla nauczycieli przez Prezydenta ."Ja się cały czas czegoś uczę, ja się bez przerwy czegoś uczę ",powiedział Prezydent ,potem spojrzał na efekty i postanowił nie zapłacić nauczycielom. Miłego.

Rząd w zamian za to powinien zabrać kasę dla kancelarii prezydenta. Zebrać głosy o referendum w sprawie odwołania Dudy skrócić jego kadencję
~~skorn niezalogowany
25 grudnia 2023r. o 14:34
Duda zrobił fajny numer ,odebrał kasę TVP , która stanie się nie wypłacalna i będzie musiała mieć zarząd komisaryczny ,który ustanowi właściciel czyli skarb państwa . Ja bym z uśmiechem na twarzy naciskał guzik za wetem Dudy i jeszcze bym mu publicznie podziękował za pomoc.
~~Brunatnofioletowa Smagliczka niezalogowany
25 grudnia 2023r. o 18:51
~~skorn napisał(a): Duda zrobił fajny numer ,odebrał kasę TVP , która stanie się nie wypłacalna i będzie musiała mieć zarząd komisaryczny ,który ustanowi właściciel czyli skarb państwa . Ja bym z uśmiechem na twarzy naciskał guzik za wetem Dudy i jeszcze bym mu publicznie podziękował za pomoc.

Genialny ruch PAB, który umożliwi likwidację TVP. Brawo! Zarząd komisaryczny poradzi sobie z tym dictum :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza