Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Podczas kradzieży stracił rękę i nogę, walczy o życie
~~ Noga niezalogowany
22 grudnia 2021r. o 14:33
Woził wilk razy kilka , powieźli i wilka!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Renta niezalogowany
22 grudnia 2021r. o 14:35
Powiem tyle w temacie każdy doskonale wie że to jest (KARMA) nic więcej!!!
~~Karma niezalogowany
22 grudnia 2021r. o 14:43
Koledzy na miarę nagrody Nobla razem kradli i zostawili go jak zwierzynę na pastwę losu fujara tam może wyjdzie z tego... Tylko teraz chyba na jednej nodze i ręce ale za to za sprzedane dragi będą go opłacać bo rachunek z Niemiec pewnie przyjdzie parę pięknych tysięcy euro jak nie dojdzie do miliona

Zastosowana autokorekta

~~Czarnobrązowy Cząber niezalogowany
22 grudnia 2021r. o 14:44
Maniek
~~Rrrxx niezalogowany
22 grudnia 2021r. o 14:46
Jeszcze niech pan zrobi z niego celebrytę ......
~~Renta niezalogowany
22 grudnia 2021r. o 14:48
Grube tysiące euro wiem bo mnie karetka tylko zabrała do szpitala ok 2 km i mnie opatrzyli to mi rachunek na 750 euro wystawili
~~Chłopaki z berzy niezalogowany
22 grudnia 2021r. o 14:49
Jakie życie taka śmierć,nim tralala
~~Berza Iwiny niezalogowany
22 grudnia 2021r. o 14:55
Koledzy spoko,warci siebie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza